Denizli Parmakla Gösterilen Bir Sehir Haline Geldi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve önceki dönem Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’i ziyaret etti.

Denizli Parmakla Gösterilen Bir Sehir Haline Geldi


Denizli’ye bir dizi program ve ziyaret için gelen TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani, önceki dönem Milli Savunma Bakani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’i ziyaret etti. Ziyarete Akar’in yani sira Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz ile beraberindekiler eslik etti. Baskan Zolan ilk olarak Akar’a Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’nda sergilenen Yatagan palasi, Büyüksehir Belediyesi Kültür Yayinlarindan olusan eserleri ve Denizli Sancagini anlatti. 15 Mayis 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancagi ile ilk direnisi baslattigindan bahseden Baskan Zolan, Akar’a Denizli Büyüksehir Belediyesinin yatirimlarini anlatti.

Denizli parmakla gösterilen bir sehir haline geldi

Akar’i agirlamaktan duydugu memnuniyeti belirten Baskan Zolan, "Denizli’miz kendi dinamikleri ile tükettiginden daha fazlasini üreten, satin aldigindan daha fazlasini satan, çaliskan insanlarin oldugu bir sehirdir. Dünyanin 175 ülkesine ihracat yapiyoruz. Cumhurbaskanimiz ve siz degerli büyüklerimizin katkilariyla yolumuza devam ediyoruz. Denizli’miz bugün parmakla gösterilen bir sehir haline geldi. Yerel yönetimler ve belediyecilik anlaminda birçok güzelligi insa ettik” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Akar ise, Denizli’de olmaktan dolayi büyük bir memnuniyet duydugunu belirterek, ev sahipligi ve gerçeklestirdigi hizmetleri nedeniyle Baskan Zolan’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA