Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Develi'mize Yakisani Yapacagiz'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar’i ziyaret ederek, yapilacak çalismalar hakkinda degerlendirilmelerde bulundu. Baskan Büyükkiliç, “Develi’mize yakisani yapacagiz. Kendi ayaklari üstünde duracak bir Develi vaat ediyoruz” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Develi'mize Yakisani Yapacagiz'
Ilçe ziyaretlerine tüm hiziyla devam eden Baskan Büyükkiliç, gittigi her ilçede oldugu gibi ata topragi Develi ilçesinde de vatandaslarin yogun sevgisiyle karsilandi. Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar’i makaminda ziyaret eden Baskan Büyükkiliç, ilçenin gelecegi için yapilacak çalismalar ve projelere dair degerlendirmede bulundu. Develi Belediyesi’nin önünde çiçeklerle karsilanan Baskan Büyükkiliç, Develi’nin her zaman Cumhur Ittifaki’nin kalesi oldugunu ifade ederek, “Develi’miz her zaman Cumhur’un kalesi olmustur. Olmaya da Allah’in izniyle devam edecektir. Bundan önceki dönemde yaptigimiz tam 1 buçuk milyarlik yatirimin ilavesi olarak, önümüzdeki dönemde de çalisacagiz” dedi.

Develi’ye hizmetlerin devam edecegini belirten Büyükkiliç, “Insallah Develi’mizin kendi ayaklarinin üzerinde duran burada yatirimlariyla organize sanayisiyle ile sanayi alanindaki çalismalariyla, meydan projesiyle, terminal projesiyle, dogalgaz konusunda yaptiklarimizi tamamlayarak yeni dönemde mahallelerimizde dogalgazi getirme gayretiyle, altyapida elektrik sirketimizle, KASKI’mizle, Kayserigaz’imizla, fen islerimizle çalismalar yapacagiz. Bakin bunlar dile kolay. 400 bin ton buraya asfalt dökülmüs. Bunlar duyulmamis rakamlar. Allah’a sükürler olsun” diye konustu.



“Develi Bizi Sever, Biz de Develi’mizi Severiz”

Baskan Büyükkiliç, konusmasinda, ‘Develi bizi sever. Biz de Develi’mizi severiz’ diyerek, sözlerini söyle sürdürdü:

“Bu güne kadar bu hizmetleri yapan iradenin, bundan sonraki süreçte de yapacagindan hiç kimsenin süphesi olmasin. Benim istedigim, Develili hemsehrilerimiz, Kayseri Belediye Baskani’nin basini dik tutacak. Develi’ye yakisacak, yüksek oranda rekor bir oy ile 16 ilçenin içerisinde ‘15’i bir yana Develi bir yana’ diyecek rakamlari beklemem ve bunu Sayin Cumhurbaskanimiza ve Sayin Bahçeli’ye arz etmem. Biz birligin, beraberligin sembolüyüz. Hizmet gelecek. Biz proje adamiyiz. Burada emegi geçen baskanimiza tesekkür ediyorum. Develi’mize yakisani yapacagiz. Kendi ayaklari üzerinde duracak Develi vaat ediyoruz, Allah’in izniyle. Alninizdan öpüyorum.”

Baskan Büyükkiliç’a ziyareti esnasinda AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ve Develi Belediye Baskan Adayi Adem Sengül de eslik etti.
Kaynak: İHA