Akraba Ziyaretine Giden Anne Ve Oglunu Tasiyan Araç Uçuruma Yuvarlandi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Denizli’de akraba ziyaretine giden anne ve oglunun içerisinde bulundugu transit araç sarampole uçtu. Ogluyla birlikte araçtan firlayan anne olay yerinde yasamini yitirirken, ziyaret için onlarin gelmesini bekleyen kiz kardesin feryatlari yürekleri dagladi.

Akraba Ziyaretine Giden Anne Ve Oglunu Tasiyan Araç Uçuruma Yuvarlandi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Kaza, Merkezefendi ilçesi Barbaros Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Necip Deda idaresindeki 20 FJ 664 plakali Ford marka transit araç, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak uçuruma yuvarlandi. Metrelerce sürüklenen araçta bulunan Deda ve annesi Melike Deda (43) sarampole yuvarlanan araçtan firladi. 72 metre asagiya düsen araçtan yarali halde kurtulan Necip Deda, yola kadar çikarak 112 Acil Çagri Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye saglik, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yarali olan Necip Deda’yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesine sevk etti. Araçtan yaklasik 10 metre ileriye savruldugu belirlenen anne Melike Deda’nin ise yapilan saglik kontrollerinde yasamini yitirdigi belirlendi. Bölgede olay yeri inceleme ve savcinin incelemelerinin ardindan Deda’nin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldirildi.

Öte yandan, Melike Deda’nin ogluyla birlikte Altinyayla Mahallesi’ndeki ikametinden Denizli kent merkezinde yasayan kiz kardesinin evine ziyarete gitmek için yola çiktiklari ögrenildi. Aci haberi alarak olay yerine gelen Melike Deda’nin kiz kardesini ise polis ve saglik ekipleri güçlükle sakinlestirdi. Deda’nin cansiz bedeninin cenaze aracina yüklenecegi esnada kiz kardesinin feryadi ise yürekleri burktu.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA