YRP'li Yildirim Açiklamasi 'Malatya Çarsisi Nasil Olacak, Kendileri Bile Bilmiyor'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bilal Yildirim, “Malatya’da çok ciddi bir sikinti var, Malatya’yi rant kapisi olarak görüyorlar. Biz Malatya’ya rant için degil, hizmet etmek için talip olduk” dedi.

YRP'li Yildirim Açiklamasi 'Malatya Çarsisi Nasil Olacak, Kendileri Bile Bilmiyor'
Sanayi Sitesinde esnaf gezisi yapan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bilal Yildirim, “Malatya’mizin kanayan yaralarindan biriside küçük sanayi sitesidir. Esnafimiz Keresteciler sitesinde çamur içinde çalismaya devam ediyor. Seçimleri kazanmamiz halinde Malatya çamurlardan kurtulacak. Biz, esnafimizi dinlemeye, ziyaret etmeye devam edecegiz. Daha güzel Malatya için, ahlakli belediyecilik için Yeniden Refah Partisi diyoruz” seklinde konustu.

Bilal Yildirim, “Malatya’yi ortak akil ve insan odakli yönetecegiz. Makam sahiplerinin degil mekanin asil sahiplerinin dedikleri olacak, Malatyalinin dedikleri olacak” ifadesini kaydetti.

“Malatya Çarsisi nasil olacak, kendileri bile bilmiyor”

Gençlerle toplanti yapan Bilal Yildirim, “Insanlarimiz özlemle Refah Partili belediyeleri bekliyorlar. Biz hizmet etmek istiyoruz. Sanayi Sitesinde çamurlarin içinde esnaf ziyareti yaptik. Biz kapi kapi gezecegiz. Malatya’da çok ciddi bir sikinti var, Malatya’yi rant kapisi olarak görüyorlar. Biz Malatya’ya rant için degil, hizmet etmek için talip olduk. Malatya’nin gözyasi üzerinden rant pesinde olanlara yaziklar olsun. Depremin üzerinden 1 yil geçmis halen yapilacak projeler ortada yoktur. Temeller kaziliyor, hangi proje yapilacak kendileri de görmemisler. Malatya Çarsisi nasil olacak, kendileri bile bilmiyor. Peki bu kazilari neye göre yapiyorsunuz? Proje olmadan gelisigüzel kazi yapilir mi? Bizim, tek derdimiz Malatya’dir. 31 Mart’ta Malatya’nin öz evlatlari Malatya’nin yönetimine gelecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA