Istanbul'da Babasina Ait Daireyi Bölüsme Kavgasinin Detaylari Ortaya Çikti

Kagithane’de üç kardes arasinda babalarina ait bir daireye, kardeslerden birinin yerlestirilmesi nedeniyle kavga çikmisti. Süpheli daireyi bölüsmek isteyen kardeslerini sokakta kovalayip silahla bacaklarindan vurmustu. Saldirganin tutuklandigi olayin detaylari ortaya çikti.

Olay, 9 Subat saat 20.30 siralarinda Kagithane Telsizler Mahallesi’nde meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre, semtte yasayan 3 kardes Metin A., (42) Songül A. (46) babalarinin evine diger kardes Murat A.’nin oturtmasina tepki göstermisti. Bir araya gelen kardesler arasinda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönmüstü. O esnada sinir krizi geçiren Murat A. silahini çekip kardeslerini sokakta kovalamaya baslamisti. Sokagin basina kadar süren kovalamaca elinde silahli olan Murat A. kardeslerini bacaklarindan vurarak yaralamisti. Çevredeki vatandaslar polise ve saglik ekiplerine ihbarda bulunmustu. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, bacaklarindan vurulan iki kardesi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirarak tedavi altina almisti. Ameliyata alinan kardeslerin hayati tehlikelerinin olmadigi ögrenilirken, Metin A. tedavi sonrasinda taburcu edilmisti.

Öte yandan Kagithane Asayis Büro Amirligi ekiplerinin çalismalarinin ardindan Murat A. olaydan kisa bir süre sonra Gültepe’de, kullandigi silahla birlikte kiskivrak yakalanmisti. Murat A. emniyetteki tamamlanan islemlerinin ardindan tutuklanarak cezaevine gönderilmisti. Yarali Songül A. ve Metin A. polise verdigi ifadelerinde ise, “Murat A. ile babalarina ait olan daireyi bölüsme yüzünden tartistiklarini, kardesleri süpheli Murat A.’in babalarina ait olan dairede kendi oglunu oturtmasi yüzünden çikan kavga sonucu silahla yaralandiklarini” söyledikleri ortaya çikti.
Kaynak: İHA