Bakan Uraloglu Açiklamasi 'Cumhurbaskani Trabzon'a Her Zaman Ayri Bir Kiymet Verdi'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Trabzon’a her zaman ayri bir kiymet verdigini belirterek, “Biz de hizmet etmeye çalistik. Yaptiklarimiz var, ihtiyaçlar var. Ama Trabzon’da her zaman bizim yanimizda kaya gibi durdu” dedi.

Bakan Uraloglu Açiklamasi 'Cumhurbaskani Trabzon'a Her Zaman Ayri Bir Kiymet Verdi'
Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, memleketi Trabzon’a gelerek Sürmene ilçesindeki esnaflari ziyaret ederek, sorunlari dinledi. Çamburnu Tersanesi’ni de ziyaret eden Bakan Uraloglu, Of ilçesinde vatandasla bulustu. Ilçelerde vatandasin ilgi gösterdigi Bakan Uraloglu, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, Of’tan bütün Türkiye’ye selam gönderdiklerini söyledi.

Bakan Uraloglu, “Bugün arkadaslarimizla beraber Sürmene ve Of ilçelerimizde esnaf ziyaretlerimizi gerçeklestiriyoruz. Ayrica bir tersanemizi de ziyaret ettik. Sonrasinda Sürmene Belediye Baskanligimiza giderek baskanimizin talepleriyle ilgili istisarede bulunduk. Sürmene’mizin her zaman oldugu gibi bu seçim sürecinde de destegini istedik. Simdi ise Of’a geldik sag olsun buradaki vatandaslarimiz, esnaflarimiz bizi hosgörüyle karsiliyorlar. Arkadaslarimizla esnaflarimizin ve vatandaslarimizin dertlerini, taleplerini dinliyoruz, seçim vesilesiyle de dokunmamiz gereken konulara dokunuyoruz. Of her zaman durdugu nokta bizim için kiymetlidir. Biz Of’un duasini almaya geldik. Of’un duasini aliyoruz. Bundan sonra da oyunu alacagiz Allah’in izniyle. Durmak yok, yola devam diyerek Of’tan bütün batiya dogru Allah’in izniyle devam etmis olacagiz” seklinde konustu.



“Trabzon’un durusu bizim için çok önemli”

Trabzon’a hizmet etmeye çalistiklarini dile getiren Bakan Uraloglu, “Trabzon’un durusu bizim için çok önemli, Cumhurbaskanimiz da aday tanitim toplantisinda Trabzon adayini tanitirken ne dedi? ‘Oy Trabzon Trabzon’ dedi.

Ya bu güzel bir sey. Yani Trabzon’a gerçekten biz hizmet etmeye çalistik. Cumhurbaskani Trabzon’a her zaman ayri bir kiymet verdi. Biz de hizmet etmeye çalistik. Yaptiklarimiz var, ihtiyaçlar var. Ama Trabzon’da her zaman bizim yanimizda kaya gibi durdu. Allah’in izniyle biz o Trabzon’un durusunu kendi arkamizda, kendi yanimizda, her zaman gördük. Bundan sonra da görecegimizle ilgili bir süphemiz yok. Ve buradan aldigimiz güçle beraber hem Trabzon’a hem de bütün Türkiye’ye yetmedi, bütün cografyaya hizmet etmeye devam edecegiz insallah” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA