Mus'ta Soguklar Hayati Olumsuz Etkilerken, Doga Essiz Görüntüler Sundu

Mus’ta son günlerde etkisini artiran soguk hava yasami olumsuz etkilese de doga tutkunlarina muhtesem manzaralar sunuyor.

Mus'ta Soguklar Hayati Olumsuz Etkilerken, Doga Essiz Görüntüler Sundu
Kis mevsiminin en sert anlarindan birini yasayan Mus, soguk havasiyla hayati olumsuz etkiliyor. Ancak, bu durumun yani sira doga, beyaz örtüsüyle büyüleyici manzaralar sergiliyor. Il genelinde etkili olan soguklar nedeniyle ulasimda aksamalar yasanirken, karla kapli daglar ve ormanlar, kartpostallardan firlamis gibi görünen görsellere sahne oluyor. Dogaseverler, soguk hava sartlarina ragmen doganin bu essiz güzelligini görmek için disari çikiyor ve fotograf makineleriyle bu anlari ölümsüzlestiriyorlar. Mus’ta yasanan bu atmosfer, hem yerel halki hem de sehre gelen ziyaretçileri etkileyerek unutulmaz vakitler geçirtiyor. Soguklar ne kadar zorlayici olursa olsun, doganin bu essiz güzellikleri insanlari kendine hayran birakmaya devam ediyor.

Mus’ta doga fotografi çeken Ömer Aksoy, soguk havanin ve kar yagisinin sundugu bu essiz manzaralari fotografladigini belirterek, “Murat Köprüsü bu essiz manzaranin ortasinda bir tablo gibi duruyor. Biz fotografçilar da bu kartpostallik görüntülerinin ölümsüzlestirmek adina bu anlari fotografliyoruz. Sosyal medyalarda bunlari paylasiyoruz. Fotografçi arkadaslarimizi Mus’a davet ediyoruz. Hem yaz aylarinda açan laleler olsun hem de kisin kariyla birlikte güzel bir görüntü olusturuyor. Tüm fotografçi dostlarimiz musa davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA