Bakan Bayraktar Açiklamasi 'Insallah TTK'yi Daha Da Büyütecegiz'

Zonguldak’taki mitingde konusan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Alparslan Bayraktar, “ TTK bizim göz bebegimiz. Insallah TTK’yi daha da büyütecegiz. Filyos’ta büyük bir yatirim devam ediyor” dedi.

Bakan Bayraktar Açiklamasi 'Insallah TTK'yi Daha Da Büyütecegiz'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Alparslan Bayraktar, Zonguldak’ta düzenlenen ilçe belediye baskani adaylarinin tanitilacagi mitingde konustu.

Zonguldak’in Türkiye’nin enerji bagimsizliginda önemli bir yere sahip oldugunu belirten Bakan Bayraktar, depremde görev alan madencilere de bir kez daha tesekkür etti.

TTK’nin yapilacak yatirimlarla büyütülecegini belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Alparslan Bayraktar, “Bir kez daha enerjinin baskenti Zonguldak’ta olmaktan mutluluk duyuyorum. 2020 yilinda kesfeni yaptigimiz dogalgazi sizlerle bulusturduk. Insallah Türkiye’nin enerji bagimsizliginin baskenti olacak. Bizim için müstesna bir yer. Çok aci bir felaket yasadi ülkemiz. O depremlerde Zonguldak’taki madencilerimiz oradaydilar. Ben onlara tesekkür ediyorum. TTK bizim göz bebegimiz. Insallah TTK’yi daha da büyütecegiz. 2 bin isçi alimi gerçeklestirdik. Filyos’ta büyük bir yatirim devam eriyor” dedi.

Kaynak: İHA