Ömer Tugrul Inançer'in Esi Erisal Inançer Son Yolculuguna Ugurlandi

Hukukçu, müzisyen, yazar ve mutasavvif Ömer Tugrul Inançer’in hayatini kaybeden esi Erisal Inançer, Üsküdar’da Sakirin Camii’nde düzenlenen cenazenin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Ömer Tugrul Inançer'in Esi Erisal Inançer Son Yolculuguna Ugurlandi
2022 yilinda 76 yasindayken hayatini kaybeden Türk düsünce hayatinin önemli isimlerinden yazar, hukukçu, müzisyen ve mutasavvif Ömer Tugrul Inançer’in esi Erisal Inançer geçtigimiz günlerde hayatini kaybetti.

Erisal Inançer için bugün Üsküdar’daki Sakirin Camii’nde cenaze düzenlendi.

Cenazeye Inançer’in kizi Eren Inançer Lus, oglu Emrecan Inançer, kizinin esi, akrabalari ve yakinlari ile Üsküdar Kaymakami Adem Yazici katildi.

Inançer’in naasi, ikindi namazinin ardindan kilinan cenaze namazi sonrasinda Karacaahmet Mezarliginda topraga verildi.

Erisal Inançer’in oglu Emrecan Inançer, “Annemi kaybettik. Kalanlara sabir diliyoruz. Gelenlere de tesekkür ediyoruz. Allah vatanimizi devletimizi korusun” dedi.

Kaynak: İHA