Tütüncü Açiklamasi 'Yerel Yönetim Yerinde Yapilir'

Kepez’de devam eden hizmet çalismalarini her hafta düzenledigi arazi gezileri ile yerinde inceleyen Baskan Hakan Tütüncü, “Kepez’de 15 yildir ekiplerimizle isin basinda ve sahada olmaya gayret gösterdik. Çünkü yerel yönetim yerinde yapilir, sahada yapilir” dedi.

Tütüncü Açiklamasi 'Yerel Yönetim Yerinde Yapilir'
Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, ilçenin dört bir tarafinda devam eden hizmet çalismalarini yerinde inceledi. Belediyenin turuncu beyaz seritli is yelegini giyen Baskan Tütüncü, sahadaki çalismalari adim adim gezdi. Baskan Tütüncü, çalismalarda görevli belediye isçileri ile sohbet etti, onlara kolayliklar diledi. Geçtigimiz hafta gerçeklestirdigi arazi inceleme gezisinde de silindir operatör koltuguna geçerek, Fen Isleri ekiplerin çalismalarina destek verdi. Her hafta ilçedeki hizmet çalismalarini yerinde inceleyen Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Kepez’de 15 yildir ekiplerimizle isin basinda ve sahada olmaya gayret gösterdik. Çünkü yerel yönetim yerinde yapilir, sahada yapilir” dedi.



“Çalisanin elini sikacaksin, gönlünü alacaksin”

Baskan Tütüncü, “Mahallede olmazsaniz masa basindan, uzaktan telsizle, telefonla bu isleri takip etmek mümkün mü? Evet mümkün Ama o is o kadarlik oluyor. Ekiplerimizle isin basinda olmaya, arazide olmaya, sahada olmaya son derece gayret gösterdik. Ve bunun bereketini de 15 yildir hizmetlerimizin hem çesitliligi, hem de büyüklügü ve çoklugu bakimindan netice olarak yasadik. Netice almayi bildik. Ögrendigim en önemli sey, uygulamaya çalistigimiz en birinci yöntem su ki; Isin basinda olmak lazim. Mahalli yönetim mahalleden yapilir. Yerel yönetim yerinde yapilir, sahada yapilir. Giyeceksin is elbiselerini çalisanlarinizin yaninda olacaksiniz. Çalisanlarin elini sikacaksiniz, onlarin gönlünü alacaksiniz, yaptiklari isin güçlügünü göreceksiniz. O motivasyonu saglayabilmek, sahada olabilmek iste bizim temel yönetim mantigimiz, yaklasimimiz 15 yildir biz bu yöntemle çalistigimiz için, gerçekten az zamanda çok isler yaptik. 15 yilda yaptigimiz islere bakin. Baskalarinin 25-30 yilda yapamayacagi isleri biz Kepez’e kazandirdik“ diye konustu.

Kaynak: İHA