Demir Açiklamasi 'Ihtiyaç Sahibi Ailelerimize Sahip Çikmak En Önemli Insani Görevimiz'

Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan 2023 yilinda ihtiyaç sahibi 68 bin 729 kisiye toplamda 45 milyon 655 bin TL yardimda bulunuldu. Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Sosyal yardimlari büyük bir hassasiyetle gerçeklestiriyoruz. Ihtiyaç sahibi ailelerimize sahip çikmak, bizim en önemli insani görevimizdir" dedi.

Demir Açiklamasi 'Ihtiyaç Sahibi Ailelerimize Sahip Çikmak En Önemli Insani Görevimiz'
Samsun Büyüksehir Belediyesi, 2023 yilinda ihtiyaç destek karti, gida yardimi, sicak yemek hizmeti, yakacak yardimi, egitim yardimi, nakit destegi, esya yardimi, ramazan yardimi gibi basliklarda 68 bin 729 kisiye 45 milyon 655 bin TL yardimda bulundu. Yardim çalismalari Büyüksehir belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi ekipleri tarafindan gerçeklestirildi.

6 Subat 2023 tarihinde Kahramanmaras merkezli olarak meydana gelen ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin adindan afet bölgesine giderek çalismalarda yer alan Büyüksehir Belediyesi, Samsun’a gelen depremzedeleri de yalniz birakmadi. 2023 yilinda 9 bin 483 depremzede vatandasa temel ihtiyaç, gida, esya ve Ramazan ayi yardiminda bulunuldu.

"En önemli insani görevimiz"

Ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olmayi sürdüreceklerini ifade eden Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Sosyal yardimlari büyük bir hassasiyetle gerçeklestiriyoruz. Sosyal yardimlarimizdan gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanmasi çok önemli. Bu noktada ekiplerimiz titizlikle çalisiyorlar. Bizler, ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin her zaman her türlü taleplerini karsilamak için yanlarindayiz. Adaleti ve hakkaniyeti gözeterek yardimlarimizi vatandaslarimiza teslim ediyoruz. Vatandaslarimizin her biri bizim için çok kiymetli. Ihtiyaç sahibi ailelerimize sahip çikmak, bizim en önemli insani görevimizdir” diye konustu.

Kaynak: İHA