Kagithane'de Kamyon Park Halindeki Araçlara Çarparak Kaçti, O Anlar Kamerada

Kagithane’de sokak arasinda seyir halinde olan kamyon, park halindeki araçlara çarpa çarpa ilerledi. 6 aracin hasar gördügü olayda kamyon sürücüsü kazalara aldiris etmeden kaçti. O anlar güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi.

Kagithane'de Kamyon Park Halindeki Araçlara Çarparak Kaçti, O Anlar Kamerada
Olay, saat 08.00 siralarinda Kagithane Yahya Kemal Mahallesi Timur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta seyir halinde olan kamyon, park halindeki araçlara çarpa çarpa sokakta ilerlemeye devam etti. Kamyon sürücüsünün araçlara çarptigi sirada yaptigi kazalari umursamadan yoluna devam etmesi ise "pes" dedirtti.

Kamyon sürücüsünün sokakta bulunan 6 araca ve bir bakkalin tentesine çarptigi, olayin ardindan sürücünün durmayarak kaçtigi ögrenildi.

“Cellat gibi sagli sollu vurup kaçti”

Aracinda 100 bin TL’lik hasar oldugunu iddia eden Selahattin Yilmaz,

“Sabah saat sekize on kala gibiydi. Bir gürültüyle uyandim. Ama tahmin etmedim böyle bir kaza olacagini. Bir komsunun birisi telefonla aradi beni. Dedi ki arabaniza vurdular, bir kamyon hizli da geçti dedi.

Biz asagiya indik burada insanlar disari çikmislar ve araçlarinin kiminin aynasini kirmislar, kimin aracini sürtmüs. Adam cellat gibi hiç durmadan önüne geçen arabayi sagini solunu vurarak gitmis. Hatta burada bir tane komsu bakkal arabanin plakasini almis. Tentesini sürterek geçmis böyle. Kendisi de durduramamis araci, arkasindan bagirmalarina ragmen. Bir sonraki binanin kirisine sürterek geçmis, telefon kablolarini falan kirmis. Hemen önünde bir takim araçlarin aynalarini kirarak geçmis. Gerçekten böyle sahipsizlik, böyle bir trafik celladi bu insan muhtemelen. Gerçekten üzücü bir olay. Insan bu kadar vicdansiz olamaz. En azindan böyle bir kazaya sebebiyet verdin, dur bekle bir ya da agir geç, bir baska araca da sürtme hiç olmazsa. Böyle bir magduriyet yasadik. Ne araç plakasini dogru dürüst bulabildik. Karakola gittik, birtakim magduriyetimizi dile getirmemize ragmen saglikli bir çözüm bulamadik. Ama yarin muhtarlarin savciliga suç duyurusunda bulunacagiz. Bununla ilgili arzu ediyorum ki bu araç, bu tür araçlar birçok insanin canini yakmasin. Bildigimiz alti tane araç var su anda ama dedigim gibi küçük hasarlilar, adamlar sabah isine gittigi için ufak tefek çizikleri bildirmeden gittiler insanlar. Bizim bildigimiz rahat alti ve yedi tane araç var böyle hasarli olan. En az 100 bin lira bir hasarimiz var” diye konustu.

Kazada, park halindeki araçlarda çesitli hasarlar meydana geldi. Bazi araçlarin camlari ve dikiz aynalari kirilirken bazi araçlarin da sürtmeden kaynakli hasar aldiklari ögrenildi.

Öte yandan kaza ani bir binanin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, kamyonun sokakta duran araçlara çarparak ilerledigi, bir araca çarptiktan sonra aracin yola savruldugu anlar görülüyor.
Kaynak: İHA