Bartin'in Kadin Girisimcileri Rektör Uzun'u Ziyaret Etti

Bartin Ticaret ve Sanayi Odasi (Bartin TSO) Kadin Girisimciler Kurulu Yönetim Kurulu Baskani Mine Firincioglu ve yönetim kurulu üyeleri, Bartin Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Bartin'in Kadin Girisimcileri Rektör Uzun'u Ziyaret Etti
Ziyarette, Bartin TSO bünyesinde çalismalarini sürdüren Kadin Girisimciler Kurulu ile BARÜ arasinda yapilabilecek ortak çalismalar hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. Görüsmede Kadin Girisimciler Kurulu’nun faaliyetleri hakkinda bilgi veren Baskan Firincioglu, Rektör Uzun’a yakin ilgileri dolayisiyla tesekkür etti.

Rektör Uzun ise BARÜ Kadin ve Aile Çalismalari Uygulama ve Arastirma Merkezi basta olmak üzere üniversitede kadinin toplumdaki statüsünü güçlendirecek degerli çalismalar yapildiginin altini çizdi.

‘Kadin’ ve ‘girisimcilik’ alanlarinda etkin isleyen kurumsal mekanizmalarin önemine de deginen Rektör Uzun, “Kadin çalismalari alaninda egitim, politika gelistirme ve uygulama noktasinda atilacak her adim itici bir güç olacaktir. Sunu biliyoruz ki: ‘Kadinin güçlü olmasi toplumun güçlü olmasidir.’ Is birligi içerisinde çalismaya ve Üniversitemizin Danisma Kurullari basta olmak üzere çesitli toplantilarla bir araya gelmeye devam etmeliyiz. Birbirimizden ögrenecegimize ve birlikte basaracagimiza yürekten inaniyorum. Bu düsüncelerle Kadin Girisimciler Kurulu Yönetim Kurulu Baskani Sayin Mine Firincioglu ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretleri için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA