MHP Tokat Belediye Baskan Adayi Yazicioglu Açiklamasi 'Biz Kavgaya Degil, Kucaklasmaya Geliyoruz'

MHP Tokat Il Baskanligi tarafindan ilçe ve belde belediye baskani adaylari tanitim toplantisi düzenlendi. MHP Tokat Belediye Baskan Adayi Mehmet Kemal Yazicioglu, “Yazicioglu ailesi olarak babamin bize biraktigi en büyük miras her memleket evladinin kucaklanmasidir. O nedenle biz kavgaya degil, kucaklasmaya geliyoruz” dedi.

MHP Tokat Belediye Baskan Adayi Yazicioglu Açiklamasi 'Biz Kavgaya Degil, Kucaklasmaya Geliyoruz'
Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Il Baskanligi tarafindan il, ilçe ve belde belediyeleri baskan adaylari tanitim toplantisi düzenlendi.

Hüseyin Akbas Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilen programa MHP Tokat Belediye Baskan Adayi “Efsane Vali” Recep Yazicioglu’nun oglu Mehmet Kemal Yazicioglu, ilçe ve belde belediye baskan adaylari ile partililer katildi.

Yaklasik 5 bin kisinin katildigi tanitim toplantisi öncesi müzisyen Atilla Yilmaz sahne aldi. Konserin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu.

Programda konusan MHP Tokat Belediyesi Baskan Adayi Mehmet Kemal Yazicioglu, “Kimse benden kavga, gerilim ve tartisma beklemesin. Yazicioglu ailesi olarak babamin bize biraktigi en büyük miras her memleket evladinin kucaklanmasidir. O nedenle biz kavgaya degil, kucaklasmaya geliyoruz. Altini özellikle çiziyorum. Yillardir gerçeklestirilemeyen kentsel dönüsümün hayal bile edilemeyecek bir sürede hayata geçirilecegi kültür, sanat ve ticaret merkezi olacak bir Tokat’i hep beraber insa edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA