Manisa'da Feci Kaza Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

Manisa’nin Salihli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikarak takla atip karsi seride geçen kamyonet, karsi yönden gelen iki otomobile çarpti. Kazada 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Manisa'da Feci Kaza Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
Kaza, Ankara-Izmir E96 Karayolu Ziraat Odasi mevkiindeki köprü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu’dan Salihli yönüne gitmekte olan Y.Ç.(45) yönetimindeki 45 RJ 188 plakali Ford marka kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik diregini ve refüjdeki agaci devirdikten sonra refüje asarak, Turgutlu yönüne giden I.E. (59) yönetimindeki 45 ZC 2943 plakali otomobil ile A.I.Ö. (53) yönetimindeki 32 ACC 580 plakali otomobile çarpti. Kazada kamyonet ve bir otomobil sürücüsü ile yolcular F.Ç. (44), N.N.Ç. (18) ve T.G. (19) yaralandi. Çevredekilerin ihbari üzerine kaza yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldirildi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatilirken, özel hastaneye kaldirilan yaralilardan T.G.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.
Kaynak: İHA