Uludag'da 500 Liralik Çorba Gündem Olmustu

Türkiye’nin en önemli kis turizm merkezlerinden Uludag’da bir otelde 500 TL’lik fiyatiyla servis edilen özel çorba gündem oldu. Ihlas Haber Ajansi muhabiri ise çorbanin yapildigi otele giderek hem dag mantari çorbasinin tadina bakti hem de 500 liralik fiyata sebep olan malzemeleri arastirdi. Çorbayi yapan sefin; özel tarifi otel sahibinden bile sakladigi ortaya çikti.

Uludag'da 500 Liralik Çorba Gündem Olmustu
Türkiye’nin en önemli kis turizm merkezlerinden biri olan Uludag’da lüks bir otelde 500 liralik fiyatiyla servis edilen dag mantari çorba ve menü fiyatlariyla sosyal medyada gündem oldu. Uludag’daki otelde dag mantari çorbasinin 500 TL, izgara et fiyatinin 3 bin 500 TL ve pizzanin fiyatinin da 1250 TL oldugu görüldü.

Otelin sefi çorbanin tarifini sahibine bile söylemezken, özel malzemeler dikkat çekti.

"Otelimize gelen her 10 kisiden 5’i tadina bakiyor" diyen Otel Sahibi Ömer Faruk Kamburoglu söyle devam etti, "Biz bu çorbayi 4 yildir yapiyoruz. Ama son bir kaç gündür fiyatlariyla meshur olmasiyla birlikte tadini da sevenler büyük bir ragbet gösteriyor. Otelimize gelen her 10 kisiden 5’i tadina bakiyor. Sanirim bu sezona yetistiremeyecegiz. Çünkü bunun içindeki mantarlari adetli olarak aliyoruz, sanirim bu sezon çorbamiz bitecek. Tabi ki sehire göre pahali. Fakat içindeki 5 çesit mantarin özel olmasi sebebiyle Uludag maliyetleri artiyor. Tadina bakanlar da 500 TL olmasinin hakkini verdigini söylüyorlar"
Kaynak: İHA