ETÜ'de Güz Döneminin Degerlendirmesi Yapildi

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) Akademik Kurul Toplantilari Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak baskanliginda gerçeklestirildi.

ETÜ'de Güz Döneminin Degerlendirmesi Yapildi
Rektör Bülent Çakmak baskanliginda 2023-2024 güz döneminde egitim ögretim faaliyetleri basta olmak üzere kontenjan doluluk oranlari, yürütülen akademik çalismalar, projeler ve toplumsal katki faaliyetleri gibi konulari degerlendirmek ve fikir alisverisinde bulunmak amaciyla düzenlenen toplantilarda Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmali ve Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Dumlu da yer aldi.

Hafta boyunca devam eden toplantilarda dekanlar, enstitü müdürleri ve akademisyenlerle bir araya gelen Rektör Çakmak, yürütülen çalismalara iliskin kapsamli bilgi alirken ögrencilerin ve akademik personelin taleplerini dinledi.

Toplantilarin gelecek dönemin yol haritasini belirlemek için oldukça faydali oldugunu ifade eden Rektör Çakmak: “Fakültelerimiz ve Enstitülerimizle mevcut durumumuzu analiz etmek ve gelecek dönemin planlamasini yapmak üzere geleneksel olarak bir araya geliyoruz. Yapilan çalismalari hep birlikte gözden geçiyor ve hedeflerimize ne ölçüde ulastigimiza iliskin bir degerlendirme yapiyoruz. Üniversite olarak her geçen yil üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz. Her alanda üniversitemizin adini daha üst siralara çikartmak için çalismalarimiza hiz kesmeden devam etmeliyiz ve ögrencilerimize nasil daha faydali olabiliriz diye düsünmeliyiz. Umuyorum ki yaptigimiz bu degerlendirme toplantilarindan elde ettigimiz çiktilar bahar döneminin hem akademisyenlerimiz hem de ögrencilerimiz için daha verimli geçmesine vesile olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA