Burnu 3 Yerden Kirilan Denizlisporlu Futbolcu Acil Ameliyata Alindi

Antrenman esnasinda aldigi darbe sonucu burnunda 3 ayri kirik olusan Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kasçioglu, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde gerçeklesen ameliyatla eski sagligina kavustu.

Burnu 3 Yerden Kirilan Denizlisporlu Futbolcu Acil Ameliyata Alindi


Denizlispor formasi giyen Emirhan Kasçioglu, Çarsamba günü gerçeklesen idmanda burnuna siddetli darbe aldi. Darbe sonucu genç futbolcu sekil bozuklugu ve burun tikanikligi sikayetleri ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesine basvurdu. Yapilan muayene ve tetkikler sonucunda Kasçioglu’nun burnunun 3 ayri kirik oldugu ve burun içi orta bölmesindeki boslugun bir tarafinin tamamen tikandigi tespit edildi. Kasçioglu’nu acil ameliyata alan Kulak Burun Bogaz Hastaliklari uzmani Op. Dr. Tuna KENAR, nefes alabilen dis görünüsü düzgün bir burun elde edildigini ve hastayi ertesi gün saglikli bir sekilde taburcu ettiklerini belirtti.

Ayrica, Op. Dr. Kenar, hastayi yakindan takip edip, gerekli tedavilerle en kisa sürede sahalara dönmesi için gayret göstereceklerini söyledi.



Op. Dr. Kenar, burun travmasi sonucu gelisen burun kiriginda burun dis kisminda sekil bozuklugu, burun orta bölmesinde egrilik, burun içinde sislik ve kanamaya bagli burun tikanikligi olusabilecegini ifade etti.

Burun kirigi sonrasi ilk birkaç gün içinde KBB Hastaliklari uzmanina basvurulmasi gerektigini vurgulayan Op. Dr. Kenar, sekil bozuklugu ve burun orta bölmesi egriliginin siddetine göre poliklinikte veya ameliyathanede yapilan erken müdahale ile hastanin ileride burun orta bölmesi egriligi düzeltme veya burun estetigi ameliyati olmasina gerek kalmayacagina dikkat çekti.
Kaynak: İHA