Biçaklanan Belediye Personeline Tamponlu, Köpüklü Ve Semsiyeli Koruma

Antalya’nin Manavgat ilçesinde kirmizi isikta bekledigi sirada otomobilden indirilen belediye personeli önce darp edildi ardindan baldirinca biçaklandi. Biçaklayan süpheli araciyla olay yerinden ayrilirken yol ortasinda yerde yatan yaralinin yardimina kosan vatandaslar, semsiye ve köpük strafor ile yagmurdan korudular. Olaydan bir süre sonra polis karakoluna giderek teslim olan süphelinin ise kimligi ve olayin sebebi hakkinda bilgi verilmedi.

Biçaklanan Belediye Personeline Tamponlu, Köpüklü Ve Semsiyeli Koruma
Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesinde trafik kazasi ihbarina giden Manavgat Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri, kaza ihbarinin asilsiz oldugunu, bir sansin yol ortasinda biçaklanmis olarak yattigini belirledi.

Olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edilirken, ayagindan biçaklanan ve yol ortasinda yatan sahsin yardimina çevredeki vatandaslar kostu. Bir taraftan sahsin biçaklanan baldirina tampon yapmaya çalisan vatandaslar bir taraftan da yaralinin yagmurdan etkilenmemesi için köpük straforun üzerine oturttular, üzerine de semsiye tuttular. 112 saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilan yaralinin belediye çalisani A.K. oldugu, kendisini biçaklayan kisinin olayin ardindan aracina binerek olay yerinden ayrildigi bildirildi.

A.K.’yi kirmizi isikta durdugu sirada yanina gelerek darp eden, araçtan indirip baldirindan yaralayan sahis olaydan kisa süre sonra Selale Polis Karakoluna giderek teslim oldugu bildirilirken, sahsin kimligi ve olayin neden yasandigi konusunda herhangi bir açiklama yapilmadi.
Kaynak: İHA