Baskan Pekmezci'den Personeline Zam Müjdesi

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, 2024 yilinda belediye personeline verilecek olan zam oranlarini açikladi.

Baskan Pekmezci'den Personeline Zam Müjdesi
Baskan Yardimcilari Süreyya Türkmenli ile Nesimuttin Selçuk, birim amirlerinin ve belediye personelinin katilimiyla Belediyemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonunda gerçeklesen toplantida zam miktarini açiklayan Baskan Pekmezci’nin açikladigi zam oranlari personel tarafindan büyük sevinçle karsilanarak alkislandi.

Baskan Pekmezci konusmasinda, “31 Mart 2019 seçimleri ile beraber devraldigimiz görevi bugüne kadar Bayburt Belediyesi’ne yakisir sekilde yerine getirmeye gayret ettik. Sizlerle beraber elimizden geldigi kadariyla bu sehrin insanlarina hizmet etme adina büyük gayret sarf ettik. Iyi günde kötü günde bir arada olduk. Ve bu dönem içerisinde Bayburt halkina karsi vefa duygusunu ortaya koyacak sekilde çalismalarimizi bugüne kadar devam ettirdik. Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz oldu. Geçmis yillardan birlikte çalistigimiz insanlar oldu. Bayburt Belediye Baskani olarak görev yaptigim süre içerisinde sizin her birinizi kendimden bir parça bilerek elimden geldigi kadar sizleri korumaya ve dogru olana yönlendirmeye gayret ettim. Hangi birimde ve nerede olursaniz olun sizin için yapilmasi gereken her seyin en güzelini yapmaya çalistim. Biz birlikte bir yola çiktik. Elimizden geldigi kadar gayret ettik, çalistik. Bu gayretimizle de belki de Bayburt tarihinin yapilabilecek en güzel çalismalarini yaptik.” ifadelerini kullandi.

Personelin tam kadro olarak katildigi toplantida zam oranlarini açiklayan Baskan Hükmü Pekmezci, “Sizin beklentilerinize cevap verebilmek adina bir gayretin içinde olduk. Suanda bizim 54 tane memurumuz var. Memur arkadaslarimizi ilgilendiren katsayi konusunda maasa bagli katsayilarinizi en yüksek seviye olan yüzde 120 olarak belirliyoruz. Bu belirledigimiz rakam en yüksek rakami baz alarak ortaya koydugumuz rakamdir. Allah hayirli etsin. Ramazan ve Kurban Bayrami ödemelerimiz var bunlari da yüzde 100 artiriyoruz. Ramazan Bayrami için olan ödemeyi 2 bin TL’den 4 bin TL’ye Kurban Bayrami için olan ödemeyi 3 bin TL’den 6 bin TL’ye çikardik. 38 kisilik kadrolu isçilerimize ise devletin verdigi yüzde 49,25’lik zammin yaninda her ay seyyanen 3 bin TL veriyoruz. 156 kisilik BAYBELSAN isçilerimiz için de devletin verdigi yüzde 49,25 oraninda zammin yaninda her ay seyyanen 3 bin TL veriyoruz. Asgari ücretle çalisan isçilerimiz için sunu söylemek istiyorum. Biz sizlerle beraber gerçekten gönül birligi ettik. Allah nasip ederse önümüzdeki aydan itibaren sizlere sendika hakki verecegiz. Ve Bayburt Belediyesi’nin birer personeli olarak sürekli çalisacaksiniz. Allah yolumuzu ve bahtimizi açik etsin.” diye konustu.

Hak-Is Sendikasi Bayburt Il Baskani Hayrettin Uluca ile Bayburt Belediyesi Hizmet-Is Kadrolu Isçi Temsilcisi Baris Kalekahyasi ve Hizmet-Is BAYBELSAN Sirket Temsilcisi Ümit Tekdemir ise yapilan zamdan dolayi tüm isçiler adina Baskan Pekmezci’ye tesekkür ettiler.

Oranlarin açiklanmasinin ardindan sona eren toplantida Hak-Is Bayburt Il Baskani Hayrettin Uluca, Hizmet-Is Temsilcileri Baris Kalekahyasi, Abdulkadir Selem, Ümit Tekdemir ve Lokman Kelleci tarafindan Baskan Pekmezci ile Baskan Yardimcisi Türkmenli’ye sendika adina hediye takdim edildi.
Kaynak: İHA