Bahçelievler'de Bikariyer Istihdam Bulusmasi Yapildi

Bahçelievler Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Bikariyer Istihdam programi bulusmasi Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Bahçelievler'de Bikariyer Istihdam Bulusmasi Yapildi
Bahçelievler Belediyesi tarafindan Bahçelievler’de istihdami saglayan Bikariyer Istihdam Merkezi bulusmasi Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Programa Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, Bahçelievler Kaymakami Dr. Mehmet Boztepe, ilçe protokolü, çok sayida isveren ve isçi katildi.

“Türkiye Yüzyilinda Güzel Bir Belediyecilik Örnegi verdik vermeye de devam edecegiz”

Istihdam programinda konusan Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, “Ilk belediye baskanligimiz tabi geldik göreve sokaklarda dolasiyoruz. Her pazartesi halk günü yapiyoruz. Vatandaslarimizin genel istegi en çok is ve sosyal destekti. Belli bir kismini belediyemizde istihdam edebiliyoruz. Ihtiyacimiza göre, duruma göre, liyakata göre ama baktik ki bunla basa çikamiyoruz. Çok is istegi var ne yapabiliriz diye arkadaslarimizla düsündük. Daha sonrasinda sag olsunlar Bahçelievler’deki firmalardan basladik kurumsal ve kurumsal olmayanlardan, isçimizin alin terini aninda veren sigortasini tam yapan, mesaisini tam ödeyen firmalardan daha sonrasinda bu durum çig gibi büyüdü. Bize teklifler gelmeye basladi.

Orada bizim insan kaynaklari departmanimiz kariyer merkezimiz özlük dosyalarini çok güzel hazirlamaya basladilar. Teknisyen isteyene teknisyen, tekniker isteyene tekniker, mühendis isteyene mühendis veriyoruz. 23 bin kisiyi firmalarimizla bulusturduk. 7 bin vatandasimizi komsumuzu is sahibi yaptik. Burada sadece mavi yakalilara is bulmadik. Beyaz yakali arkadaslarimiza da buluyoruz. Bankadan görevli arkadaslar ihtisas mezunu isletme mezunu vatandaslarimizi istiyorlar. Buradaki bakis açimizda kimseyi ayirmadan kimsenin kalbini kirmadan parti, irk, mezhep ayrimi yapmadan hem belediyemize alista hem de diger firmalara hiçbir ayrim yapmadan gönderdik. Paydas firmalarimiza ve beraber çalistigimiz firmalara ve firma sahiplerine sonsuz tesekkür ediyorum. Bir belediye baskani olaraktan asli vazifem olmasa da biz cumhurbaskanimizin baskanliginda Türkiye Yüzyilinda güzel bir belediyecilik örnegi verdik bes yildir bundan sonrada insallah bu sekilde devam edecegiz” dedi.

Istihdam programinda konusan Bahçelievler Kaymakami Dr. Mehmet Boztepe, “Kisilerin mevcut sahip olmuslari egitim durumlari, almis olduklari egitim ve is hayatinda edinmis olduklari deneyimlere göre sadece is bulmak degil de onlarin liyakatlarina uygun olacak isi sekillendirme noktasinda misyonu üstleniyor. Bu anlamda Bahçelievler Belediyemizi tebrik ediyorum" seklinde konustu.

Bahçelievler Belediyesi tarafindan Bahçelievler’de istihdami saglayan Bikariyer Istihdam Merkezi, is arayan vatandaslar ile isverenleri bir araya getirerek güçlü bir köprü kurdu. Toplamda 7 bin kisiye is imkani saglayan Bahçelievler Belediyesi 23 bin vatandasi ise firmalarla bulusturdu.
Kaynak: İHA