Antalya Büyüksehir Belediyesi'nden Çocuklara Tatilde Tiyatro Armagani

Antalya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi sömestir tatilinde, 20-28 Ocak tarihleri arasinda birbirinden eglenceli 9 farkli oyun, 2 farkli sahnede çocuklarla bulusturacak.

Antalyali çocuklar tiyatro oyunlariyla keyifli bir sömestir tatili geçirecek. Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin çocuklara armagani olan Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Senligi 20-28 Ocak tarihleri arasinda düzenlenecek. 13.00 ve 15.00’te iki farkli seansta Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle Kültür Merkezi’nde birbirinden renkli ve eglenceli çocuk oyunlari ücretsiz olarak seyirciyle bulusacak.

"Rezervasyon ile izlenebilecek"

Antalya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan düzenlenen ücretsiz Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Senligi kapsaminda Aktif Yasli Merkezi; Keloglan’in Sihirli Kitabi, Antre Sahne; Bir Yaz Günü Sarkisi, Yirtik Pirtik, Hansel ve Gretel’in Eglenceli Hikayesi, Kirmizi Basliklinin Hikayesi, Beyoglu Sanat Toplulugu; Iki Saskin Kafadar ve Mikrop, Kirmizi Kalem Sanat Akademisi ise Sandigin Büyüsü ve müzikli dansli çocuk oyunu olan Kardan Adam ve Maya ile izleyicilerin karsisina çikacak.
Kaynak: İHA