TOBB Konya Il Genç Girisimciler Kurulu 5. Dönem Gala Programi Yapildi

TOBB Konya Il Genç Girisimciler Kurulu 5. Dönem Gala Programi düzenlendi.

TOBB Konya Il Genç Girisimciler Kurulu 5. Dönem Gala Programi Yapildi
Türkiye Odalar Borsalar Birligi (TOBB) Konya Il Genç Girisimciler Kurulu tarafindan bir otelde 5. Dönem Gala Programi düzenlendi.

4. Dönem Konya Il Genç Girisimciler Kurulu Baskani olan Mehmet Emin Gürbüz ve ekibi görevini Mehmet Erhan Öncan’a devretti. 4. Dönem Konya Il Genç Girisimciler Kurulu Baskani Mehmet Emin Gürbüz’ün veda konusmasin ardindan Konya Il Genç Girisimciler Kurulu tarafindan hazirlanan kisa filmle 1 yil içerisinde yapilan etkinlikler hatirlatildi. 5. Dönem Konya Genç Girisimciler Kurulu Baskani Mehmet Erhan Öncan da yeni dönemde yapacaklari çalismalardan bahsetti.

Programda konusan Konya Ticaret Odasi (KTO) Baskani Selçuk Öztürk, genç girisimcilerle bir araya gelmekten duydugu memnuniyeti dile getirerek, TOBB Konya Genç Girisimciler Kuruluna tesekkür etti. Baskan Öztürk, bugün dünyada Filistin’de, Dogu Türkistan’da, Yemen’de zulümler yasandigini belirterek, "Son dönemde bütün bunlara baktigimizda üzülüyoruz, kahroluyoruz. Sadece üzülmek yetmiyor. Engelleyemiyorsak üzüntülerin de bir anlami yok. Bütün bunlari engelleyebilmenin, bu zulümleri, ahlaksizliklari, düskünlükleri ortadan kaldirabilmenin bir tane yolu var. Güçlü olmak gerekiyor. Güçlü olmak da ekonomi ile ilgili. Ekonomimizin güçlü olmasi gerekiyor. Ekonominin gücü de girisimcilerdir, yani sizlersiniz. Eger sizler bu girisimcilik kültürünü devam ettirebilir ve gerçekten ülkemizi ekonomik anlamda daha güçlü bir noktaya getirebilirseniz, bu dünyada inanin hiçbir tanesi olmayacaktir. O yüzden belki de sorumlulugu en fazla olan insanlar basta tabii ki bizler olmak üzere salonda bulunan genç kardeslerimizde oldugunu düsünüyorum. Türkiye ekonomisi son 15-20 yilda yapilan çalismalarla dünyanin en büyük 20 ekonomisi içerisine girdi. Bu dünyada yasananlarin ortadan kaldirilabilmesi için Türkiye ekonomisin ilk 10’a belki de ilk 5’e girmesi gerekiyor. Bu da yine sizlerin omzundadir. Bizlerin belli bir noktaya getirebildigimiz bu sürekliligin devam edebilmesi, bu güçlenmenin devam edebilmesi için sizlerin çok daha fazla girisimci olabilmeniz, çevrenizdeki insanlari bu süreçler içerisine dahil edebilmeniz, helalinden kazanip helalinden harcayacak girisimcilerin olmasinin bu tip program ve etkinliklerle olacagini düsünüyorum” dedi.

Genç Girisimciler Kurulunu tebrik eden Konya Valisi Vahdettin Özkan da, geçmis dönemde hizmet eden genç girisimcilere tesekkür ederek, görevi devralan 5. Dönem Konya Genç Girisimciler Kuruluna basarilar diledi.

Program, 4. Dönem Konya Il Genç Girisimciler Kurulu baskan ve ekibine ödüllerin verilmesin arindan hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA