Mentese Belediyesi 'Yesil Ufuklar' Projesinin Resmi Ortagi Oldu

Mentese Belediyesi Romanya’nin çevre ve gençlik örgütü olan ARYAS NGO kurulusu tarafindan uluslararasi seviyede düzenlenen Green Horizons (Yesil Ufuklar) projesinin resmi ortagi oldu.

Mentese Belediyesi 'Yesil Ufuklar' Projesinin Resmi Ortagi Oldu
Romanya, Rusya, Bulgaristan, Almanya, Makedonya, Türkiye ve Italya’dan katilimcilarin yer aldigi proje ile sürdürülebilir yesil enerji uygulamalari, çevre koruma, iklim degisikligine uyum konularinda bilgilendirme yapilarak yeni projeler üretilmesi hedefleniyor.

Özellikle gençlerin sürdürülebilir çevre korumasi konusunda beceri ve bilgilerini arttirarak yenilikçi çevre projelerinin tasarlanmasi ve uygulamaya geçilmesi için tasarlanan projenin Türkiye ayagi 7 - 15 Mart tarihlerinde Antalya’da yapilacak.

Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, Antalya’da yapilacak toplantiya proje koordinatörlügünü yürüten bir görevli personelin katilacagini ve konuyla ilgili yapilan çalismalar hakkinda katilimcilari bilgilendirecegini dile getirerek, “Uluslararasi seviyede düzenlenen bu projenin resmi ortagi olarak farkli ülkelerden gelen katilimcilarla bir araya gelecegiz. Proje toplantisinda sürdürülebilir yesil enerji uygulamalari, çevre temizligi ve iklim degisikligine uyum konularinda belediye olarak hayata geçirdigimiz projeleri paylasarak yeni projeler üretebilmek için katilimcilar ile fikir alisverisinde bulunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA