Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ögrencilerimiz Için Ücretsiz Egitim Programlari Gerçeklestiriyoruz'

SAMSUN – Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ögrencilerimiz için özel programlar düzenliyoruz. Özellikle sinavlara hazirlanan ögrencilerimiz için ücretsiz egitim programlari gerçeklestiriyoruz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ögrencilerimiz Için Ücretsiz Egitim Programlari Gerçeklestiriyoruz'
Canik Belediyesi, ilçede düzenledigi ‘Insana Yolculuk’ adli söylesi programiyla Sanatçi Ahmet Sula’yi ögrencilerle bir araya getirdi. Insanin duygusal yapisi, bakis açisi ve empati ile ilgili sunumuyla ögrencileri mest eden Sanatçi Ahmet Sula, kariyer planlamasi hakkinda ögrencilere tavsiyelerde bulundu. Ögrencilerle birlikte Sanatçi Ahmet Sula’nin sunumu dinleyen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ögrencilere yakindan ilgilenerek ögrenciler ve ögretmenlerle uzun süre sohbet etti. Ögrencileri alaninda seçkin isimlerle bulusturmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, "Türkiye Yüzyili’nda gelecegimizin teminati gençlerimiz için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.



“Kültür, sanat ve egitimde lider”

Ilçede seçkin isimlerin katilimiyla kültür, sanat ve egitim programlari gerçeklestirmeye devam ettiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, ögrenciler için özel programlar düzenlediklerini söyledi.

Sandikçi, "Canik’imizde alaninda seçkin isimleri vatandaslarimizla bulustururken, ögrencilerimiz için özel programlar düzenliyoruz. Özellikle sinavlara hazirlanan ögrencilerimiz için ücretsiz egitim programlari gerçeklestiriyoruz. Sinavlara hazirlik sürecinde olan ögrencilerimize yönelik onlara psikolojik anlamda destek saglayacak ve verimli ders çalisma yöntemlerini daha iyi ögrenecekleri programlar tertip ediyoruz. Egitime yönelik desteklerimiz ve projelerimizle gelecegimizin teminati sevgili gençlerimizin ve çocuklarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Canik Borsa Istanbul Anadolu Lisesi’nde gerçeklesen programa, Canik Ilçe Milli Egitim Müdürü Zahit Köseoglu, sube müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA