Baskan Dogan, Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunarak basin mensuplari ile bir araya gelen Baskan Dogan, “Zaman ve mekân kavrami olmaksizin zor sartlarda, fedakarca çalisan basin çalisanlarimizin her zaman yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Fikirlerin, düsüncelerin ve yazilarin daha özgür oldugu bir ortam diliyor, tüm basin mensuplarinin ‘10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Baskan Dogan, Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi


Türkiye Büyük Millet Meclisi Baskan Vekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nde, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gerçeklestirilen ziyarete Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci, yönetim kurulu üyeleri ve basin mensuplari katildi.

Baskan Boyaci, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan’a nazik ziyaretinden ve yerel basina her zaman destek olmasindan dolayi tesekkür etti. Boyaci ayrica, Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafindan düzenlenen ‘100. Yil Anisina Pamukkale Fotograf Sergisi’nde yer alan Baskan Seniz Dogan ve ailesinin yillar önce Pamukkale travertenlerinde çekildigi fotografi da kendilerine hediye etti.

“10 Ocak aslinda bir dayanisma günü”

Yasal düzenlemelerin getirdigi agir yükümlülükler, ifade özgürlügü önündeki engeller ve agir ekonomik sartlar nedeniyle yerel basininin zor bir süreçten geçtigini belirterek 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nün aslinda bir dayanisma günü oldugunu söyleyen Baskan Boyaci, “Basin sektörünün sorunlarina çözüm üretilmiyor. Kamuoyunun gerçekleri ögrenme ve bilgi edinme noktasinda köprü vazifesi gören basinin özgürlügünün önündeki engellerin kaldirilmasi için gerekli yasal düzenlemeler yapilmalidir. Bizler görevlerimizi en iyi sekilde yapmak için gayret ediyoruz. Bu düsüncelerle tüm meslektaslarimin bu anlamli gününü kutluyorum” diye konustu.



“Ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir yere sahipsiniz”

Her zaman basin mensuplarinin yaninda olduklarini söyleyen Baskan Dogan, “Ilçemizin gelismesi ve kalkinmasi için gerçeklestirdigimiz projelerimizin hemsehrilerimize tanitiminda basin mensubu arkadaslarimizin büyük katkisi var. Ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir yere sahipsiniz. Zaman ve mekân kavrami olmaksizin zor sartlarda, fedakarca çalisiyorsunuz. Ne yazik ki basin sektöründe gerek ulusal gerekse yerelde çok büyük sikintilar var. Bunlarin hepsinin farkindayiz. Bu sikintilara çözüm bulunmadigi gibi yeni sikintilar da ekleniyor. Bizler sosyal belediyecilik anlayisi geregi de basin emekçilerimizin her zaman yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Fikirlerin, düsüncelerin ve yazilarin daha özgür oldugu bir ortam diliyor, tüm basin mensuplarinin ‘10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA