Haber Arşivi

Selde hayatını kaybeden kadın toprağa verildi

Aksaray’da yaşanan sağanakta sürüklenen otomobilde hayatını kaybeden Gülseren En, Gücünkaya köyünde toprağa verildi. Törene Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   13:51:43

Anadolu'nun kalbinden çıkarıldı Arkeologları şaşırtan üç bin 700 yıllık keşif

Kütahya'da Tavşanlı Höyük'teki kazıda görevli arkeologların, Kuzey İrlanda'da düzenlenen Avrupa Arkeologlar Birliği toplantısında "Tunç Çağı'nda şehre yapılan saldırıda yakılıp yıkılan evin kalıntılarında iki erkeğin iskeletinin bulunduğuna" ilişkin sunumu heyecanla karşılandı . Kazı Başkanı Prof. Dr. Erkan Fidan "İskeletin karın ve göğüs arasındaki kısmında yumuşak doku yani 'insanın derisi' karbonize olarak korunmuş bir vaziyette belgelendi. Bu kalıntı, mumyalama işlemi dışında çok alışık olmadığımız çok önemli bir durum olarak karşımıza çıkıyor. İskelet üzerinde karbonize olarak kalan insan derisi örneği bugüne kadar Anadolu'dan bilinmemekte olup ilk örnek olması açısından oldukça önemlidir.

4 Eylül 2023 Pazartesi   13:39:19

Güneydoğu'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı böyle bitti

Ordu’da takibe alınıp, durdurulan otomobilde yapılan aramada 232 kilogram skunk ile 9 kilogram toz esrar ele geçirildi. 9 şüpheli gözaltına alınırken, Güneydoğu'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı engellendi.

4 Eylül 2023 Pazartesi   13:37:16

Borsa günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 8.210,55 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   13:27:20

8 yıl sonra benzer olay: Dikkat çeken 2 Eylül detayı!

Bingöl'de bir vatandaş 2 Eylül akşamı bahçesinden gelen sesle sarsıldı… Dışarı çıktığında, şoke eden manzara ile karşılaştı. Toprağın üzerinde buldukları taşın, meteor olabileceği iddiası ile araştırmalara başladı. Bu olay 8 yıl önce Bingöl'ün Sarıçiçek köyünde yaşananları hatırlattı!

4 Eylül 2023 Pazartesi   13:26:38

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivas Kongresi'nden alacağımız fevkalade önemli dersler var

Sivas Kongresi'nin 104. yılı etkinliklerine katılmak için kente gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, törende önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "O günün şartları içerisinde bırakınız kazmasın topu tüfeği, kazması, küreği olmayan bir millet koskoca Osmanlı cihan devletinin yıkıntıları üzerinden ‘ya Allah’ diyerek ayağa kalkmayı başarmış, atalarımızın ecdadımızın omuzları üzerinde bir bağımsızlık destanı yazmıştır. Sivas Kongresi’nde en önemli hususiyetlerden birisi zaten milletimizde var olan bu milli hakimiyet fikrinin milli iradenin güçlü olması fikrinin yaşatılması kararı ve iradesidir” dedi.

4 Eylül 2023 Pazartesi   13:21:33

Halk TV’de iç savaş provokasyonu: Canlı yayında skandal sözler!

Türkiye düşmanları, yine algı operasyonlarına başladı. CHP’nin fonladığı Halk TV’de bir skandala imza atıldı. Yorumcu Mustafa Sönmez “Türkiye’de iç savaş çıkacak, gençler ülkeyi terk ediyor” diyerek açık açık savaş provokasyonu yaptı. Sözlerine tepki yağdı…

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:54:45

Ankara'da bir otoparka uçak parçası düştü

Ankara'da bir otoparka uçak yakıt tankı olduğu düşünülen parça isabet etti. 3 araç hasar gördü.

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:53:38

Özcan’dan Yavaş’a sert tepki: TEKNOFEST’e neden gelmedin?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Dünya’nın en büyük organizasyonu olan TEKNOFEST’e gelmedi, gitmek isteyenlerden de ücret istedi. TEKNOFEST’e Ankara’daki ilçe belediyeleri ve deprem bölgesindeki Kahramanmaraş belediyesi ise büyük destek sağladı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:40:08

Gümüşhane'de Romeo ve Juliet’i aratmayan olay! Kız meselesi yüzünden çifte intihar!

Gümüşhane'de Romeo ve Juliet'i aratmayan bir olay yaşandı. Aynı kıza aşık olan iki kuzen tartıştı. 21 yaşındaki Salihcan Kaya kuzenini bıçakladı, 'öldü' zannedip intihar etti. Sevdiği gencin ölüm haberini alan genç kız da canına kıydı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:32:58

Filenin Sultanları yurda döndü

Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları, İstanbul'a geldi.

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:19:47

Mersin'de feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Mersin’in Akdeniz ilçesinde işçi servisi ile otomobil çarpıştı, 15 kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri yaralıları Tarsus ve Mersin’de ki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:16:09

Muharrem İnce seçim döneminde yaşadığı kaset komplosunu anlattı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine kurulan kaset komplosu ortaya çıkınca, görüntüleri eşi Ülkü İnce ile izlediğini söyledi.

4 Eylül 2023 Pazartesi   12:05:32

MGM'den Trakya için 'kuvvetli yağış' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışın, Kırklareli genelinde çok kuvvetli, Edirne'nin doğusu ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:52:03

Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı bölgesinde 6 PKKlı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:51:19

Oğlunu evlendirdi başına gelmeyen kalmadı: Gelini bakın ne yaptı!

Denizli'de İsmet Kocakaya, 39 yaşındaki oğlunu evlendirmek istedi. Yabancı uyruklu gelinine nikah kıydı, düğün için gün bile belirledi. Ancak yabancı uyruklu gelin iddiaya göre terlik almaya çıktıktan sonra evi terk etti! 7 bin dolar dolandırılan İsmet Kocakaya, isyan etti: Şebeke kurmuşlar!

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:48:32

Yeni orta saha bugün gelecekti... Transfer iptal oldu

Galatasaray, Matias Vecino transferinde mutlu sona ulaşmıştı. Taraftarlardan gelen tepki sonrası sarı-kırmızılı yönetim transferi askıya aldı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:41:49

Doğalgazda kapılar Türkiye'ye açılıyor: Erdoğan'ın sözlerine dikkat çektiler

ABD merkezli Bloomberg, Türkiye ve İsrail arasındaki doğalgaz ihracatı konusunda ilgili bakanlar arasında yapılan görüşmeye işaret edilerek, Türkiye üzerinden gaz transferinin gündemde olduğu belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "En sağlıklı proje, Türkiye üzerinden doğalgazın Avrupa’ya ulaşmasıdır" şeklindeki sözlerine dikkat çekildi.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:37:04

Fatih Terim 70 yaşında! Galatasaray kutlama mesajı yayınladı

Galatasaray, eski futbolcusu ve teknik direktörü Fatih Terim'in doğum gününü kutladı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:36:38

Facebook ve Instagram için ücretli abonelik dönemi başlıyor

Meta, Avrupa'daki Instagram ve Facebook Kullanıcıları için reklamsız bir aylık abonelik sistemi üzerinde çalışıyor.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:27:34

Kahramankazan Belediyesi İYİ Parti Meclis üyeleri Hüseyin Özcan ve Metin Yılmaz MHP'ye katıldı

Ankara Kahramankazan İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Özcan ve Metin Yılmaz MHP'ye katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Öze Dönüş Çağrısı"nı kabul ettiklerini ifade eden Özcan ve Yılmaz'ın rozetlerini MHP Ankara İl Başkanı Alpaslan Doğan ve MHP Kahramankazan İlçe Başkanı Ali Gökdere taktı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:23:38

Başkan Erdoğan, Rusya'ya gitti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetine icabetle günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere Rusya'ya hareket etti.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:11:54

Evinden cephanelik çıkmıştı! DHKP-C bombacısı CHP'den aday oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki genel başkanlık mücadelesinde partideki saflar netleşiyor. DHKP-C'den sabıkalı olan Yavuz Nazlıgül'ün CHP Fatih İlçe Başkan Adayı olduğu ortaya çıktı. Yavuzgül, Fatih'te İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 38.Olağan Kongresi'nde aday olduğunu açıkladı.

4 Eylül 2023 Pazartesi   11:00:03

Türkiye bir kez daha devrede… Dünya basını tarihi zirvede Başkan Erdoğan’ı işaret etti!

Rusya Ukrayna savaşının başından bu yana başarılı bir diplomasi trafiği yürüten Türkiye, bugün bir kez daha arabuluculuk için adım atacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı yüz yüze görüşmede Tahıl Koridoru Anlaşması başta olmak üzere kritik konuları gündeme alacak. Dünya tarihi zirveyi yakından takip ederken uluslararası basın Başkan Erdoğan'ın rolüne dikkat çekti.

4 Eylül 2023 Pazartesi   10:58:44

Kabine yarın toplanıyor: Gözler Başkan Erdoğan’da olacak: İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak. Soçi Zirvesi sonrası yapılacak Kabine Toplantısı'nda, ziyaretin yansımaları, Tahıl Koridoru ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmelerin yanı sıra birçok konunun ele alınması bekleniyor. İşte son dakika Kabine Toplantısı haberinin detayları…

4 Eylül 2023 Pazartesi   10:46:21

 1  2  ...  820  821  822  ...  828  829