Mustafakemalpasa'nin Markasi Tatlitop Basketbol Senlikleri Basladi

31. Tatlitop Senlikleri Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar’in hava atisiyla start verdi. "Sokak basketbolu, sporun en temel ve özgür ifadesidir" vurgusu yapan Baskan Kanar, "31. kez bu heyecana ortak olmaktan gururluyuz” dedi.

Mustafakemalpasa'nin Markasi Tatlitop Basketbol Senlikleri Basladi
Mustafakemalpasa Belediyesinin 31 yildir ev sahipligi yaptigi etkinlik ilçenin merkezi konumunda bulunan Adnan Menderes Meydani’nda her yastan sporseverin katilimiyla rekor sayiya ulasti. 31. Geleneksel Tatlitop Basketbol Senliginde; Masterler 4 takim, Starlar 6 takim, Yildiz Erkekler 4 takim, Küçük Erkek 4 takim, Minik Erkek 8 takim, Midi Kizlar 4 takim, Minik Kizlar 6 takim, Küçük Kizlar 9 takim, Yildiz Kizlar 5 takim, Genç Kizlar 3 takim toplam 53 takim, 10 farkli kategoride Adnan Menderes Meydani’nda 17 Eylül’e kadar ter dökecek.

Baskan Kanar, "31 yildir bu kültüre ortak olmanin gururu içerisindeyiz. Sokak basketbolu sporun en temel ve özgür ifadesidir. Sokaklarda parklarda basketbolun ruhunu ve heyecanini barindirir. Çocuklugumuzun, gençligimiz hatiralarini tasiyan bu senlik sadece benim degil koca bir neslin heyecanla bekledigi bir organizasyon. Sporun ve sanatin kenti Mustafakemalpasa’da 33 yildir atil durumda olan gençlik merkezimize can verdik ve spor ve sanati içerisinde barindiracak dev bir kompleks haline getirdik. Bu sayede binlerce ögrenci hem sanatla eglenirken, spor kültürünü tüm derinlikleriyle ögrenecek. Ilçemizden milli yüzlerce sporcu çikarmak dilegiyle. Mustafakemalpasa’nin markasi olan Tatlitop basketbol senliklerinde ter dökecek tüm sporcularimiza simdiden basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA