Aydin Ticaret Borsasi, TOGG'u Teslim Aldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapilan kura çekimi sonrasinda Türkiye’nin vizyon projeleri arasinda yer alan yerli ve milli elektrikli araci TOGG, Aydin Ticaret Borsasi’na teslim edildi.

Aydin Ticaret Borsasi, TOGG'u Teslim Aldi


Aydin Ticaret Borsasi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yapilan kura çekimini neticesinde TOGG’un Türkiye’nin renkleri serisinde zeytin agaçlarinin gölgesindeki mavi sulardan ilham alan Gemlik mavisi renkteki aracini envanterine kaydetti.

Türkiye’nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili TOGG’u teslim almanin gururunu yasadiklarini belirten Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur, “ Birligimizin de hissedari oldugu Türkiye’nin Otomobili Girisim Grubu (TOGG) tarafindan üretilen yerli ve milli elektrikli otomobili Borsamiza kazandirdik. Ülkemiz ekonomisine ve sanayisine isik tutan TOGG’un ülkemize kazandirilmasina öncülük eden Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, ülkemizin yerli ve milli ilk elektrikli otomobil fabrikasinin kurulmasinda etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskanimiz M. Rifat Hisarciklioglu’na, bakanlarimiza, tüm yatirimci kuruluslarimiza, TOGG çalisanlara ve emegi geçen herkese Borsamiz adina tesekkürlerimi sunuyor; Borsamiza ve ilimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA