Aileler Sabah Namazinda Bulusuyor

DENIZLI – Denizli, hafta sonu 81 il ile birlikte oldukça anlamli ve büyük bir bulusmaya sahne olacak. STK’lar tarafindan ortak düzenlenen organizasyonda aileler sabah namazinda bir araya gelecek.

Aileler Sabah Namazinda Bulusuyor


Yurt genelindeki tüm il ve ilçelerde yer alan camilerde milyonlarca Müslüman, STK’lar tarafindan aileleriyle birlikte sabah namazina davet edildi. Omuz omuza saf tutacak olan vatandaslar; depremzedeler, Mehmetçik ve ögrenciler için dua edecek. Türkiye, bir kez daha felaketlerle mücadele edilen günlerde birlik ve beraberlik mesaji verecek. Milyonlarca vatandas, 10 Eylül Pazar günü sabah namazinda bir araya gelecek. Böylelikle yurdun dört bir yanindaki camiler, gençler ve ailelerin bulusma noktasi olacak.

STK’lardan sabah namazi daveti

Büyük bulusma, Sivil Toplum Kuruluslarinin çagrisiyla düzenleniyor. 81 ildeki vatandaslara çagri yapan STK’lar, sabah namazina davette bulundu. Denizli’de Aileler Sabah Namazinda Bulusacak programi kent merkezindeki Delikliçinar Yeni Camisinde düzenlenecek.

Depremzedeler unutulmuyor

Son yillarda Avrupa’da hedef alinan Kur’an-i Kerim’e yönelik provokatif eylemler, 6 Subat’ta yasanan Kahramanmaras merkezli depremler için vatandaslar sabah namazinda ellerini semaya kaldiracak. Yeni egitim-ögretim yili için ögrencilere dua edilecek. Öte yandan yurt içi, sinir ve sinir ötesinde terörle mücadelesini sürdüren Mehmetçik de dualarda yer alacak. Ayni zamanda tüm dünyadaki mazlumlar da unutulmayacak. Önümüzdeki hafta açilacak olan okullar için de ögrencilerin basarili bir egitim yili geçirmeleri için dualar edilecek.
Kaynak: İHA