Üsküdar'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Kisi Yakalandi

Üsküdar’da uyusturucu madde ticareti yapan iki kisi yakalandi. Kadin süpheli adli makamlarca serbest birakilirken erkek süpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üsküdar'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Kisi Yakalandi
Üsküdar Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri, Üsküdar ilçesi Ahmediye ve Valide-i Atik Mahallelerinde bulunan çesitli adreslerde uyusturucu madde ticareti yapildiginin belirlenmesi üzerine inceleme baslatti. Inceleme, gözlem ve saha çalismalari neticesinde belirlenen adreslerde uyusturucu maddelerinin yetistirilip satisa hazir hale getirildigi ve sokak saticilari araciligiyla dagitildiginin tespit edilmesi üzerine geçtigimiz sali günü adrese operasyon gerçeklestirdi. Gerçeklestirilen operasyonda A.K.(49) isimli kadin ve H.Y.(32) isimli erkek sahislar yakalandi. Adreslerde yapilan aramalarda, 8 kilogram bonzai, 2 kök hint keneviri, 600 TL para, 1 adet tabanca ve 4 adet fisek, 1 adet pala, 33 adet Xanax ibareli narkotik madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan ve “Uyusturucu madde imal ve ticareti” suçundan adli makamlara sevk edilen süpheli sahislardan, A.K. adli makamlarca serbest birakilirken, H.Y. ise tutuklanarak Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Kaynak: İHA