Süphe Üzerine Durdurulan Bulgaristan Plakali Araçtan 3 Kilo Uyusturucu Çikti

Edirne’den Bulgaristan yönünde seyreden ve Kapikule Jandarma Yol Kontrol-Uygulama Noktasi’nda süphe üzerine durdurulan Bulgaristan vatandasi T.M. isimli sahsin kullandigi otomobilde köpek unsurlari ile yapilan arama sonucu, 6 paket içerisinde 3 kilo metamfetamin oldugu degerlendirilen uyusturucu madde ele geçirildi.

Süphe Üzerine Durdurulan Bulgaristan Plakali Araçtan 3 Kilo Uyusturucu Çikti
Edirne Jandarma Komutanligi ekiplerinin, sorumluluk bölgesi içerisinde kaçakçilik olaylarinin engellenmesine yönelik çalismalari araliksiz olarak devam ediyor. Kapikule Jandarma Yol Kontrol ve Uygulama Noktasi’nda uygulama yapan ekipler, Edirne-Bulgaristan yönünden yurt disina gitmekte olan ve Bulgaristan vatandasi 50 yasindaki T.M. isimli sahsin kullandigi otomobilin içinde yolcu olarak bulunan Bulgaristan vatandasi 42 yasindaki S.M. ve 37 yasindaki esi S.M. isimli sahsilarin süpheli hareketler sergilemesi üzerine harekete geçti.

Araci durduran Il Jandarma Komutanligi ekipleri, köpek unsurlari ile birlikte arama yapti. Otomobilde yapilan arama sonucu S.M. isimli sahsin el çantasinda 2 paket ve aracin bagaj kisminda 4 paket olmak üzere toplam 6 paket içerisinde 3 kilo metamfetamin oldugu degerlendirilen uyusturucu madde geçirildi.

Yakalanarak gözaltina alinan Bulgaristan vatandasi T.M. (50), S.M. (42) ve S.M. (37) isimli sahislar islemlerin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Kaçakçilik ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkin destegi ile daha da güçlü ve kararli bir sekilde araliksiz olarak devam edilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA