Fatih'te IETT Otobüsü Soförüne Havali Tabanca Ile Saldirdi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Istanbul Fatih’te IETT otobüsü soförü, kendisine havali tabanca dogrultan bir yolcuyu yumrukladi. Yolcu plastik mermi atan havali tabancayla saldirinca, soför bir kadinin arkasina saklanarak korunmaya çalisti. O anlar bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te IETT Otobüsü Soförüne Havali Tabanca Ile Saldirdi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, dün Fevzipasa Caddesi’nde saat 09.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, IETT otobüsü soförü ile yolcu arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma yasandi. Tartisan ikili otobüsten inerek kavga etmeye basladi.

Yolcu, belinden çikardigi havali tabancayi otobüs soförüne dogrulttu. Bunun üzerine otobüs soförü yolcuya yumrukla saldirdi.

Yolcu, elindeki havali tabancayi arka arkaya atesledi. Plastik mermilerden kaçan otobüs soförü, bir kadinin arkasina saklanarak korunmaya çalisti. Yolcu ise havali tabancayi beline koyarak olay yerinden uzaklasti. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri yolcu ve otobüs soförünü gözaltina aldi. Taraflar birbirinden sikayetçi oldu. Emniyetteki islemlerin ardindan serbest birakildi.

Havali tabancali kavga kamerada

Yasanan olay bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, yolcunun otobüs soförüne havali tabanca dogrulttugu ve sonrasinda arbede yasandigi görülüyor. Yolcu havali tabancayi ateslerken otobüs soförü bir kadinin arkasina saklaniyor. Çevredekiler korkuyla kaçisiyor.
Kaynak: İHA