Konya'da Motosikletli Polislerin Kaza Yaptigi Anlar Kameralara Yansidi Açiklamasi 2 Yarali

Konya’da hatali U dönüsü yapan bir otomobile, seyir halindeki motosikletli yunus ekibinin kaza yapmasina neden oldu. Otomobil olay yerinden kaçarken, kazada yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldirildi.

Konya'da Motosikletli Polislerin Kaza Yaptigi Anlar Kameralara Yansidi Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, saat 21.30 siralarinda merkez Meram ilçesi Alparslan Mahallesi Karaman Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz araç plakasi ve ismi belirlenemeyen otomobil sürücüsü, cadde üzerindeki bir market önünden hatali U dönüsü yapti. Bu sirada cadde üzerinde seyir halinde olan motosikletli yunus ekibinin sürücüsü araca çarpmamak için manevra yapinca motosiklet yan yatti. Kazada, 2 polis memuru yaralandi. Hatali dönüs yapan sürücü ise olay yerinden kaçti. Kaza ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan polis memurlari ambulansla Konya Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Polis memurlarinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, kaçan sürücüyü yakalamak için çalisma baslatildi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Kaza ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, market önünden hatali dönüs yapan otomobile çarpmamak için manevra yapan polis memurlarinin motosikletten düstügü ve kazaya neden olan sürücünün kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA