Bodrum'da Avukat Ve Emekli Icra Müdürü Cinayetinde 2 Kisi Tutuklandi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde avukat ve emekli icra müdürü cinayetinde 2 kisi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da Avukat Ve Emekli Icra Müdürü Cinayetinde 2 Kisi Tutuklandi


Olay, dün aksam saatlerinde Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvari üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir araç içerisindeki 2 kisi baslarindan silahla vurularak öldürülmüs, cinayeti isleyen G.Ö. jandarmaya giderek teslim olmustu. Ifadesi alinan G.Ö. adliyeye sevk edildi. Konuyu arastiran ekipler G.Ö’nün yani sira bir kisinin daha cinayet mahallinde oldugunu tespit etti. Yapilan takip sonucu cinayet zanlisinin yaninda olan O.K., Denizli’de gece saatlerinde yakalanarak Bodrum’a getirildi.



"Öldürdügü kisileri yemege davet etmis"

Cinayet zanlisi G.Ö’nün uzun yilardir Akyarlar Mahallesi’nde otel isletmeciligi yaptigi, otel sahibinin isletmeci G.Ö’yü çikarmak için adli süreç baslattigi, bunun üzerine G.Ö’nün arkadasi emekli icra müdürü Özcan Çavdar’dan avukat bulmasini istedigi, G.Ö’nün Çavdar araciligi ile Denizli eski baro baskani avukat Erdal Çam’a vekalet verdigi ortaya çikti. 3 yil süren davanin ardindan davayi kaybeden G.Ö, avukati ile tartisma yasadi. Ardindan Çavdar ve avukat Çam, G.Ö’nün yanina giderek yasanan süreci anlatmaya basladi.

Turgutreis Mahallesi’nde bir kafeteryada bulusan G.Ö ve O.K. ile avukat Çam ve icra müdürü Çavdar bir seyler içtikten sonra G.Ö., yemek yemeleri için Çam ve Çavdar’i isletmesini yaptigi otele davet etti. Çam, Çavdar ve cinayet zanlisi G.Ö. ayni araca binerken, G.Ö’nün arkadasi O.K. ise arkadaki araçla öndeki araci takip etmeye basladi.



"Önce arkadasini, sonra avukatini öldürdü"

Iddiaya göre, avukat Çam ile G.Ö. yeniden tartismaya basladi.

G.Ö. yaninda getirdigi silahla önce yolcu koltugunda oturan arkadasi Çavdar’in kafasina sikarak, sonra araçtan inerek avukati Çam’in da kafasindan silahla tek el ates ederek öldürdügü ögrenildi. G.Ö. daha sonra arkalarindaki araçla gelen O.K’nin aracina binerek Turgutreis’teki jandarma karakoluna teslim oldu. O.K’nin ise daha sonra Denizli’ye gittigi tespit edildi. Olayi derinlemesine arastiran jandarma ekipleri, O.K’yi gece yaptiklari operasyonla evinden alarak, Bodrum’daki jandarma ekiplerine teslim etti.

Tutuklandilar

Cinayet zanlisi G.Ö. ve Denizli’de yakalanarak Bodrum’a getirilen O.K. jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karsisina çikartilan 2 sahis çikartildiklari adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA