Mamak Belediyesi Kadinlara Yönelik Kültür Gezileri Düzenliyor

Mamak Belediyesi, kültür gezileri çerçevesinde; Çanakkale, Konya ve Istanbul gezilerine devam ediyor.

Mamak Belediyesi Kadinlara Yönelik Kültür Gezileri Düzenliyor
Mamak Belediyesi kadinlara yönelik kültür gezileri düzenliyor. Konya, Çanakkale ve Istanbul gezilerine vatandaslar büyük ilgi gösteriyor. Kültür gezisi otobüsleri ile tarih yolculuguna çikan kadinlari, Mamak Belediye Baskani Murat Köse ugurladi. Köse, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Güzel Mamakli Kadinlarimizi Sehitler diyari Çanakkale’ye yolcu ettik. Türkiye’nin bagimsizlik mücadelesini simgeleyen Çanakkale’yi görmek, sehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek aziz ruhlari için dua etmek herkese nasip olsun insallah. Mamak’tan Çanakkale’ye Kültür Gezilerimiz devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

Mamakli kadinlar, düzenlenen gezilerden memnuniyetlerini belirterek Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Baskani Murat Köse’ye tesekkürlerini iletti.

Mamak Belediyesi resmi sayfasindan alinan basvurularla Mamakli kadinlar, her sene oldugu gibi bu yil da kültür gezilerine doyacak. Kültür gezilerine katilim basvurusunda bulunan 2 bin kisi Istanbul’a, yine 2 bin kisi Konya’ya, bin kisi de Çanakkale’ye gitme sansi yakalayacak.
Kaynak: İHA