Beskonaklilar Mahallesi'ne ASM, Kapali Pazar Ve Kütüphane Yapilacak

Beskonaklilar Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Is Kurumu Il Müdürlügü binasinin yapildigi mahalleye aile sagligi merkezi (ASM), kapali pazar ve mahallenin ortaokuluna da kütüphane yapilacagini söyledi.

Beskonaklilar Mahallesi'ne ASM, Kapali Pazar Ve Kütüphane Yapilacak
Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Beskonaklilar Mahallesinde hemsehrilerinin yasamina dokunan projeleri inceledi. Baskan Tütüncü, Beskonaklilar Mahalle Muhtari Mehmet Daban’i ziyaret etti, istek ve taleplerini dinledi. Mahalleyi gezen ve vatandaslarla kucaklasan Tütüncü, yaz tatilinde çevre düzenlemesi yapilan ve zeytin agaçlariyla donatilan Beskonak Imam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret etti. Ögrencilerle konusan Baskan Tütüncü, "Sizler tatildeyken okulunuzun bahçesini yeniledik, parke taslarini dösedik, her yere zeytin agaçlari diktik. Simdi de okulunuza en güzel sekilde bir kütüphane kazandiracagiz" dedi.



Kepez’e ISKUR Il Müdürlügü

Baskan Tütüncü, Beskonaklilar ziyaretine mahallede yapimi tamamlanan Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü’nde devam etti. Kamu kurumu binalarinin Kepez’e çok büyük hareketlilik getirdigine deginen Baskan Tütüncü, ISKUR’un Antalya il binasinin da Kepez’e yapilmasinin, mahalleye büyük bir hareketlilik getirecegini, mahallenin degerini artiracagini söyledi.



Büyük degisim ve dönüsüm

“Kepez görev yillarimizda muazzam bir degisim ve dönüsüm yasadi” diyerek sözlerini sürdüren Baskan Tütüncü, “Bu degisim ve dönüsümün en iyi hissedildigi mahallelerden birisi de Beskonaklilar Mahallesi oldu. Mahallemize yaptigimiz bu ziyaretimizde mahalle muhtarimiz Mehmet Daban ile bugüne kadar yaptigimiz çalismalari gözden geçirdik, yapacagimiz çalismalari konustuk. Burada imar planlarindaki iyilestirmeler ve düzenlemelerle birlikte muazzam bir kentsel dönüsüm hamlesi basladi.

Kepez’in bütün mahallelerinde oldugu gibi gecekondu dokusu yerini düzenli yapilasmaya birakti. Imar ve mülkiyet sorunlarinin tamamiyla çözülmesi bastan basa önemli bir dönüsümün ve degisimin de öncüsüydü” dedi.



ASM, kapali pazar, kütüphane

Beskonaklilar Mahallesi’ne müjdelerle konusmasini sürdüren Baskan Tütüncü, “Mahallemize belediye ve hayirsever is birligiyle güzel bir aile sagligi merkezi kazandiracagiz. Güzel bir kapali pazar ve Beskonak Ortaokulumuza da bir kütüphane yapiyoruz. Hizmetler olarak parklari, yollari ve altyapi çalismalarini saymiyorum. Beskonaklilar Mahallemiz Kepez’in diger mahallelerinde oldugu gibi muazzam bas döndürücü bir degisimin dönüsümün yasandigi örnek mahallelerimizden birisi” diye konustu.

Kaynak: İHA