Baskan Seçer Açiklamasi 'Mersin Degisiyor Ve Gelisiyor'

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, İçel Ekonomi Platformu 12. Dönem Baskani Servet Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İçel’in bir ticaret kenti olduguna dikkat çeken Seçer, “İçel degisiyor ve gelisiyor” dedi. Kenti yönetirken daha isabetli kararlar alabilmek ve sorunlara daha iyi hakim olabilmek için STK’larla iyi bir iletisime sahip olmak gerektigini vurgulayan Seçer, “Bir araya gelerek birçok seyi paylasma, faydalanma ve aktarma imkânimiz oluyor ve emin olabilirsiniz ki İçel bundan çok yararlaniyor” diye konustu.

Baskan Seçer Açiklamasi 'Mersin Degisiyor Ve Gelisiyor'
Gerçeklestirdigi ziyarette, tarim, sanayi, turizm ve ticaret kenti olan İçel’de, ticaretin İçel’in en önemli unsurlardan birisi olduguna deginen Baskan Seçer, MEP olusumunun kent için önemine vurgu yapti. Sivil toplumla iliskilere çok önem verdigini belirten Seçer, bu iletisimin İçel için de faydali olacagini kaydetti.

“İçel’in ekonomik anlamda gelismesi için çalismalarimizi yürütecegiz”

MEP 12. Dönem Baskani Servet Özkaya da İçel’in uluslararasi taninirliginin artmasi için çalismalar yürüttüklerini ifade etti.

Özkaya, İçel’in ekonomik olarak gelismesi için çalismalar yürüteceklerini belirtirken, “Basta tarim, lojistik ve turizm sektörüyle ilgili ticaret ve sanayi alanlarinda sehrimizi is dünyasi adina sözcülügünü yapmak gibi bir özelligimiz var” dedi.

Kaynak: İHA