ASO Egitim Vakfi'nda Yeni Yönetim Belirlendi

Ankara Sanayi Odasi (ASO) Egitim Vakfi’nin yeni yönetimi belli oldu.

ASO Egitim Vakfi'nda Yeni Yönetim Belirlendi
ASO Egitim Vakfi Genel Kurul toplantisi saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Genel Kurul’un Divan baskanligini ASO Meclis Baskan Yardimcisi Akman Karakülah, üyelikleri ise ASO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akçakoca ve ASO Meclis Üyesi Aytaç Dinçer yapti. ASO Baskani Seyit Ardiç’in baskanligindaki Yönetim Kurulu’na ASO 1. OSB Baskani Niyazi Akdas, ASO 2. OSB Baskani Mete Çaglayan, Serdar Tütek, Mustafa Bozkurt, Ertugrul Bastas, Semsettin Özdemir, Sait Ulusoy ve Burcu Özbozkurt oy birligi ile seçildi. Denetim Kurulu ise Harun Kaynak, Musa Ertunç ve Mahmut Yigit’ten olustu.

Genel Kurul’un sonunda kapanis konusmasini gerçeklestiren ASO Baskani Seyit Ardiç, yönetim ve denetim kurullarina yeni seçilen üyelerin ASO Egitim Vakfi’na güç katacagina inandigini söyledi.



Türkiye’nin geleceginin çagdas yetkinliklere sahip, yüksek teknolojili üretimden, rekabetçilikten, verimlilikten ve inovasyondan geçtigini belirten Ardiç, “Bu gelecegi olustururken, modern mesleki egitimin ülkemiz için ne kadar gerekli ve degerli oldugunun farkindayiz” dedi.

ASO Teknik Koleji’nin 21. yüzyilin becerilerini edinmis, fen ve teknolojiyi birlestirme pratigini kazanmis, mesleki yeterlilikleri üst düzeyde edinmis bireyler yetistirmek üzere 2012 yilinda egitim hayatina basladigini vurgulayan Ardiç, “Kurulusundan bugüne, hem kapsamli müfredati, hem de insani erdemleri seçkin hocalarimizla, en güncel bilgi ve yöntemleri ögrencilerimize aktarmayi amaç edindik. Ulusal ve uluslararasi alanlarda elde ettigi basarilarla adindan gururla bahsettiren okulumuz, kazanimlarina daima yenilerini ekleyerek yüz akimiz oldu” ifadelerini kullandi.

ASO Teknik Koleji olarak, Atatürk ilke ve inkilaplari dogrultusunda, egitim ve ögretime çagdas bir altyapiyla, evrensel standartlarda ve yenilikçi bir anlayisla devam edeceklerini dile getiren Ardiç, “Destegini hiçbir zaman esirgemeyen Ankarali sanayicilerimize, ASO 1. OSB Yönetimine, okul müdürümüze, ögretmenlerimize ve okulumuzun tüm çalisanlarina tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Ankara Sanayi Odasi 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ASO Teknik Koleji’nde gerçeklestirilen toplantiya Ankara Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve ASO Egitim Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Seyit Ardiç, ASO 1. OSB Baskani Niyazi Akdas, ASO 2. OSB Baskani Mete Çaglayan ve ASO Egitim Vakfi Mütevelli Heyeti Üyeleri katildi.

Kaynak: İHA