Bandirma'nin Kurtulus Günü Kiraç Konseri Ile Taçlandi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde 17 Eylül Kurtulus Günü kapsaminda Kiraç sevenleri ile bulustu.

Bandirma'nin Kurtulus Günü Kiraç Konseri Ile Taçlandi
17 Eylül Bandirma’nin Kurtulusunda, Anadolu Rock’in sevilen ismi Kiraç’in unutulmaz sarkilariyla birlikte kutlandi.

Bandirma’nin düsman isgalinden kurtulusunun 101’inci yili çesitli etkinlikler ile kutlandi. 17 Eylül Bandirma’nin Kurtulusu kutlama etkinlikleri kapsaminda Anadolu Rock’in sevilen ismi ünlü sanatçi Kiraç sahne aldi. Bandirma Cumhuriyeti’nde binlerce Bandirmali, 17 kutlamalari için bir araya geldi.

Konser öncesinde günün anlam ve önemine dair konusmasini gerçeklestiren Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, “Bu meydanlari hep beraber binlerce kez doldurduk. Özel anlamli günlerde güzel konserle birliktelik sagladik. Bu yil 32’ncisini gerçeklestirdigimiz Kuscenneti Festivallerini birbirinden önemli sanatçilarla kutlayacagiz. Kurulusun ve kurtulusun sehri Bandirma’da Belediye Baskanligi yaptigim için onur ve gurur duyuyorum. Bugün Bandirma’nin kurtulusunun 101’inci yilinda hep birlikte burada olmayi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarina borçluyuz. Minnet ve sükranlarimi sunuyorum.” dedi.

Kiraç, en sevilen sarkilarini Bandirmalilar için seslendirdi. Ünlü sanatçiya bu anlamli günde Bandirma’da sahne aldigi için tesekkür eden Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, Kiraç’a çiçek ve hediye takdim etti.

17 Eylül düsman isgalinden kurtulusunun yil dönümünde ülkenin sevilen Rock sanatçisi Kiraç Konseri Cumhuriyet Meydaninda sevenleri ile bulustu.
Kaynak: İHA