Antalya'da Yolcu Otobüsü Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Antalya’nin Akeki ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpistigi kazada 1 kisi hayatini kaybetti, 5 kisi de yaralandi.

Antalya'da Yolcu Otobüsü Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali
Kaza, saat 18.00 siralarinda Akseki-Seydisehir karayolu Püser Bogazi mevkii yakinlarinda meydana geldi. Akseki yönünden Seydisehir yönüne giden Ali N. idaresindeki 42 DCZ 32 plakali yolcu otobüsü ile karsi yönden gelen Fatih Saygili (28) idaresindeki 57 ABN 021 plakali otomobil kafa kafaya çarpisti. Yolcu otobüsünün otomobili yaklasik 95 metre sürükledigi kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatini kaybederken, otobüste bulunan 18 yolcudan 4 yolcu ve muavin hafif yaralandi. 112 Acil Servis’e yapilan kaza ihbari üzerine trafik, jandarma ve ambulans ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralilar Akseki Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Araçtan Antalya Büyüksehir Belediyesi Akseki Itfaiye ekipleri tarafindan çikartilan otomobil sürücüsünün cenazesi ise, cumhuriyet savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Yolcu otobüsünün Konya’ya gitmek için Antalya’dan hareket ettigi, kaza aninda otobüsün sürükledigi otomobilin ates aldigi ve otobüste bulunan yangin söndürme tüpü ile söndürüldügü bildirildi.

Kaynak: İHA