Yunus Ekiplerinden Aglatan Dogum Günü Sürprizi

Çorum’da diyabet hastasi oldugu için polis olamayan 19 yasindaki Yagmur Daglamaz’a Yunus ekipleri sürpriz yaparak dogum gününü kutladi. Mutlu gününde polisleri karsisinda gören genç kiz, gözyaslarina hakim olamadi.

Yunus Ekiplerinden Aglatan Dogum Günü Sürprizi
19 yasindaki Yagmur Daglamaz, babasina ’Yunus’ polislerine olan sevgisini anlatti. Bunun üzerine baba Atilla Daglamaz, polis olmak isteyen ancak diyabet hastasi oldugu için istegini yerine getiremeyen kizinin 19. yas gününde sürpriz bir dogum günü kutlamasi hazirladi. Çorum Emniyet Müdürlügü ile görüserek kizinin Yunus polislerini çok sevdigini belirten baba Daglamaz’in istegi üzerine Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Yunus ekiplerine genç kizin dogum gününe katilmalari yönünde talimat verdi. Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki dogum günü kutlamasinda Yunus ekiplerini karsisinda gören Yagmur, gözyaslarini tutamadi.

Sürpriz karsisinda çok mutlu oldugunu belirterek, dogum gününe katilan polis memurlarina tesekkür eden Yagmur Daglamaz, “Yunus polislerine olan sevgim gerçekten çok farkli. Seker hastasi oldugum için polis olma sansim yok. Gözlerimde de rahatsizlik var. En büyük hayalim polis ya da asker olmakti. Su an benim için çok güzel ve anlamli. Tekrar burada olan herkese tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz” dedi.

Komiser Samet Kulaca, “Yagmur kardesimizin dogum gününü kutlamak için geldik. Hem iyi gününde hem mutlu gününde hem de zor gününde Yagmur kardesimizin yanindayiz. Mutlu yillari olsun. Güzel senelerin olsun insallah” ifadelerini kullandi.

Ailecek diyabet hastasi olduklarini açiklayan baba Atilla Daglamaz, “Kizim bana polis olmayi çok istedigini ancak olamayacagini söyledi.

Ben de bunun üzerine kizima sürpriz yapmak istedim. Polis arkadaslarimiz bizi kirmadi, bunun için tesekkür ederim. Bu mutlulugun tarifi mümkün degil” seklinde konustu.

Kaynak: İHA