TV+'Ta Eylül Ayinda LALIGA, Serie A Ve Formula 1 Heyecani Ekranlarda

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, dünyanin en keyifli liglerini ve hiz kesmeyen Formula 1 heyecanini yeni sezonda da ekranlara getirmeye devam ediyor. Eylül ayi boyunca LALIGA ve Serie A’nin nefes kesen en keyifli mücadelelerinin yani sira Formula 1’in Singapur pistindeki adrenalin dolu yarisi da TV+ farkiyla izleyiciyle bulusuyor.

TV+'Ta Eylül Ayinda LALIGA, Serie A Ve Formula 1 Heyecani Ekranlarda
Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, sporseverlere unutulmaz bir Eylül ayi yasatmaya hazirlaniyor. Dünyanin en çok izlenen futbol liglerinden LALIGA ve Seria A, S Sport ile TV+ ekranlarinda devam ederken, adrenalin dolu yarislariyla Formula 1 de yine S Sport ve TV+ farkiyla izleyicisiyle bulusuyor. Sezona iddiali giren Inter ve Milan 3’te 3’lük serisini devam ettirmeye çalisirken, Juventus, Lazio ve son sampiyon Napoli gibi devler de zirve yarisini en önde tamamlayabilmek için sahaya çikiyor.

LALIGA’da ise geride kalan 4 maçini da kazanan ve yildiz isimleriyle fark olusturan Real Madrid, ligde lider durumda. Avrupa’nin en büyügü Real Madrid, geçen sezon yaristan erken kopmasinin intikamini alacak gibi gözüküyor. Sezona sürpriz bir giris yapan Girona’nin yani sira Barcelona, Atletico Madrid ve Atletic Bilbao gibi tarihleri basarilarla dolu kulüplerin nefes kesen karsilasmalari, Eylül ayinda da TV+ ekranlarinda futbolseverler ile bulusuyor.

LALIGA’da devlerin mücadelesinde heyecan dorukta

LALIGA’da bu ay oynanacak karsilasmalarin yani sira, Madrid derbisi heyecani zirveye çikaracak. Bu sene tek hedefi sampiyonluk olan ve çok iddiali bir kadro kuran Real Madrid, kusursuz basladigi sezonda hiz kesmeden yoluna devam etmek isterken, Simeone’nin ögrencileri ise yeni basarilara kavusmak için yepyeni kadrosuyla fark olusturmaya çalisiyor. Atletico Madrid-Real Madrid arasinda oynanacak karsilasma, 24 Eylül Pazar günü saat 22.00’de TV+’ta.

Serie A’da Milano derbisi zamani

Serie A’da da heyecan hiç azalmiyor. Bu sezon sampiyonlugun en önemli iki adayi konumundaki Inter ve Milan, 16 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da kozlarini paylasiyor. Bu nefes kesen mücadele de TV+ ekranlarinda yayinlanacak.

Formula 1’de yarisçilar Singapur’da piste çikiyor

Formula 1’in en keyifli pistlerinden biri olan Singapur’da yaris zamani yaklasiyor. Max Verstappen, bu sezon sergiledigi sira disi performansini bu hafta da devam ettirmek isterken, diger tüm pilotlar Hollandaliyi geride birakarak podyumun zirvesinde yer almak için piste çikiyor. Bu nefes kesen mücadele, 17 Eylül Pazar günü saat 15:00’te S Sport ve TV+ farkiyla Formula 1 severler ile bulusacak.

TV+ canli yayinlari

16 Eylül Cumartesi

16.00 Juventus - Lazio (S Sport 2)

17.15 Valencia - Atletico Madrid (S Sport)

19.00 Inter - Milan (S Sport 2)

19.30 Celta Vigo - Mallorca (S Sport)

21.45 Genoa - Napoli (S Sport 2)

22.00 Barcelona - Real Betis (S Sport)

17 Eylül Pazar

15.00 Formula 1 Singapur GP (S Sport 2)

15.00 Getafe - Osasuna (S Sport)

17.15 Villarreal - Almeria (S Sport)

19.00 Fiorentina - Atalanta (S Sport 2)

19.30 Sevilla - Las Palmas (S Sport)

21.45 Roma - Empoli (S Sport 2)

22.00 Real Madrid - Real Sociedad (S Sport)

24 Eylül Pazar

08.00 Formula 1 Japonya GP (S Sport 2)

22.00 Atletico Madrid - Real Madrid (S Sport)
Kaynak: İHA