Tatvan'daki Minik Ögrencilere 'Milli Projeler' Temali Boyama Kitabi Dagitildi

BITLIS – Bitlis’in Tatvan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Ilkögretim Haftasi çerçevesinde okula yeni baslayan birinci sinif ögrencilerine “Milli Projeler” temali boyama kitabi dagitti.

Tatvan'daki Minik Ögrencilere 'Milli Projeler' Temali Boyama Kitabi Dagitildi
Tatvan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Tatvan ilçesinde bulunan Hikayet ilkokulu birinci sinif ögrencilerine boyama kitabi dagitti.

Tatvan Kaymakamligi ve Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan basilan “Milli Projeler” boyama kitabini okula yeni baslayan birinci sinif ögrencilerine dagitan ekipler, çocuklara hem kitabi tanitip hediye ettiler hem de unutulmaz bir gün yasatti. Polis ekipleri hatira fotografindan sonra okuldan ayrildi.

Polis ekiplerinin yapmis oldugu sürprizden dolayi tesekkürlerini dile getiren Hidayet Ilkokulu Müdürü Selahattin Bayav, “Tatvan Kaymakamligi ve Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan birinci sinifa baslayan ögrencilerimize polis ekipleri boyama kitaplari hediye ettiler. Yaptiklari bu sürprizlerden dolayi çok mutlu olduk ve basta kaymakamimiz, ilçe emniyet müdürümüz ve polis ekiplerine tesekkürlerimi sunarim” dedi.

Kaynak: İHA