Kahramankazan Belediyesi'nden Kapali Hali Saha Kompleksi Hizmeti

Kahramankazan Belediyesi tarafindan yapilan kapali hali saha kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açildi.

Kahramankazan  Belediyesi'nden Kapali Hali Saha Kompleksi Hizmeti
Kahramankazan’in spor potansiyelini artirmak ve gençlerin spora daha fazla dahil olmalarini saglamak için hayata geçirilen Kahramankazan Belediyesi Kapali Hali Saha Kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açildi. Spora ve sporcuya desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kahramankazan Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan kompleks, 42 bin metrekarelik alanda yer aliyor. Iki adet kapali hali sahadan olusan kompleks, spor tutkunlarina modern ve güvenli bir ortam sunuyor. Kullanicilarin rahatligi düsünülerek tasarlanan komplekste kafeterya binasi, servis alani, soyunma odalari ve tuvalet bulunuyor. Kapali hali saha yazin ve kisin faal olacak sekilde Kahramankazan halkina hizmet veriyor. Dostlar Grubu Ekibi’nin Seymen gösterisiyle baslayan açilis töreni, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Kur’an-i Kerim tilavetiyle devam etti. Kurdele kesiminin ardindan protokol üyeleri konusma gerçeklestirdi.

“Belediye baskanimiza yapmis oldugu hizmetlerden dolayi hassaten tesekkür ediyorum"

AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan yaptigi konusmada, ”Belediye Baskanim Sayin Serhat Oguz yeni bir eser daha ortaya koydu. Hayirli olsun. Yapmis oldugu eserler ortada. Belediye baskanimizin daha çok eserleri, hizmetleri ve yapacaklari var. Yigit icraatta gerekse benim yigidim burada. Belediye baskanimiza yapmis oldugu hizmetlerden ve yapmis oldugu bu tesisten dolayi da hassaten tesekkür ediyorum. Ben diyorum kapi gibi belediye baskanimiz var. Öyle döner kapi gibi degil baskalari gibi, kale kapisi gibi“ dedi.



“Hizmet belediyeciligini en güzel sekilde temsil etme gayretindeyiz”

Gençlerin spora olan sevgisini ve yeteneklerini gelistirmesini saglamak amaci ile sporun her dalina destek verdiklerini dile getiren Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz ise, “Hizmet belediyeciligini en güzel sekilde temsil etmek bir adim daha yukariya çikarabilmek için var gücümüzle çalisiyoruz, çalismaya da devam edecegiz. Ilçemizin spor vizyonunu gelistirmek amaci ile önemli yatirimlara imza atmaya devam ediyoruz. Gençlerimize söz verdigimiz hali saha yapimini tamamladik. Tesisimiz hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Açilis sonrasinda protokol ve gençler hali sahada ilk maçi yapti. Açilis, AK Parti Il Baskani Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Kahramankazan Kaymakami Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslarin yogun katilimiyla gerçeklesti.
Kaynak: İHA