Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü'nde Bayrak Degisimi

Türkiye’nin sporcu sayisi ve aktif brans açisindan en büyük spor kulüpleri arasinda yer alan Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 21. Olagan Genel Kurulu’nda Ersan Odaman, dört yildir basariyla sürdürdügü baskanlik görevini Hüseyin Egeli’ye devretti.

Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü'nde Bayrak Degisimi
Celal Atik Spor Salonu’ndaki kongreye 96 üye katilirken, Egeli ve yeni yönetim kurulu oybirligi ile göreve seçildi. Egeli, bayragi devraldigi Odaman’a ve geçmis dönem yönetim kuruluna hizmetleri için tesekkür etti. Yeni yönetim kurulu su isimlerden olustu: Hüseyin Egeli (Baskan), Ersan Odaman, Samil Sinan An, Çigdem Çiçekci Ercan, Baris Karci, Murat Saraç, Vahyettin Akyol, Ahmet Ugur Baran, Ilker Kozan, Pinar Çaliskan, Murat Yenigül.

Ersan Odaman: "Önemli atilimlar yaptik"

Görevi devreden Odaman, Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskani Tunç Soyer basta olmak üzere genel kurul üyelerine tesekkür ederek, "Dört yillik dönemde bir çok yenilige imza attik. Kurumsal yapilanmamizi önemli ölçüde tamamladik. Kulüp tarihimizde ilk kez bagimsiz bir denetim kurulusu tarafindan denetlenmemizi sagladik. Baskanimiz Tunç Soyer’in Izmir’i ’Spor Kenti’ düzeyine ulastirma hedefi vardi. Maraton Izmir basta olmak üzere çok sayida uluslararasi organizasyon düzenledik, Izmir’in spor markasini güçlendirdik. Izmir’e Sporfest’i kazandirdik ve buradaki hedefimiz Orta Dogu’nun en büyük spor festivalini yapmak. Plaj sporlarinda çok önemli bir atilim yaptik" dedi.



Hüseyin Egeli: "Adimlarimizi kararli sekilde atmaya devam edecegiz"

Oybirligiyle göreve seçilen yeni Baskan Hüseyin Egeli, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in ’Spor Kenti Izmir’ vizyonuyla yola devam edeceklerini belirterek, “Uzun süredir yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptigim kulübümde, uyum içinde çalistigim yönetim kurulu üyesi arkadaslarimla yeni bir yola çikiyoruz. Geçmis dönemde uyumlu ve verimli bir çalisma gerçeklestirdik. Bugün bayragi devralip, enerjimizle daha da iyi bir noktaya tasimak için mücadele edecegiz. Baskanimiz Tunç Soyer’in ’Spor Kenti Izmir’ vizyonu dogrultusunda adimlarimizi kararli bir sekilde atmaya devam edecegiz" diye konustu.

Yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarinin görüsüldügü, yönetim ve denetleme kurullarinin ibra edildigi, bütçe ve faaliyet raporlarinin görüsülerek kabul edildigi, kurullarin seçimlerinin yapildigi kongrede, kulübün mevzuata uygun biçimde sirket kurmasina karar verildi.

Kaynak: İHA