Bilecik'te 5 Ayri Noktaya Düzenlenen Uyusturucu Operasyonunda Yakalanan 2 Kisi Tutuklandi

Bilecik’te 5 ayri noktaya düzenlenen operasyonda, paketlenmis halde çok sayida uyusturucu madde ele geçirilirken, gözaltina alinan 6 kisiden 2’si tutuklandi.

Bilecik'te 5 Ayri Noktaya Düzenlenen Uyusturucu Operasyonunda Yakalanan 2 Kisi Tutuklandi
Bilecik Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce il genelinde uyusturucu madde kullanan, bulunduran, nakleden veya ticaretini yapan sahis ya da organizasyonlarin desifresine yönelik olarak yürütülen çalismalar çerçevesinde son bir hafta içerisinde gerçeklestirilen toplam 5 ayri operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 73,22 gam metamfetamin maddesi, 35,59 gram skunk maddesi, 10 adet captagon maddesi, 2,15 gram sentetik kannabinoid maddesi 0,98 gram eroin maddesi, 0,29 gram esrar maddesi, 2 adet uyusturucu madde tartiminda kullanildigi degerlendirilen hassas terazi ele geçirildi. Bu operasyonlarda 4 sahis hakkinda ’Kullanmak için uyusturucu madde satin almak, kabul etmek veya bulundurmak’ suçundan 2 sahis hakkinda ise; ’Uyusturucu Madde Imal ve Ticareti’ suçundan yasal islem yapilarak, adliyeye sevk edildi. Bu sahislardan Ö.F.D. ve C.T. tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Kaynak: İHA