Battalgazi Belediyesi'nde Anlamli Futbol Turnuvasi

Battalgazi Belediyesi tarafindan kurumlar arasi futbol turnuvasi düzenleniyor. Depremde hayatini kaybeden Battalgazi Belediye personeli Erdal Doganer adina düzenlenen turnuvada sampiyon olan takim adina depremden zarar gören bir köy okuluna destek olunacak.

Battalgazi Belediyesi'nde Anlamli Futbol Turnuvasi
Maçlari izleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, deprem sonrasinda kardesligin pekismesi için turnuvayi düzenlediklerini ifade etti.

Battalgazi Belediyesi tarafindan 6 Subat depreminde enkazda kalanlari kurtarmaya çalistigi sirada ikinci depreme yakalanan ve yan binanin üstüne çökmesiyle hayatini kaybeden Battalgazi Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi çalisani Erdal Doganer anisina kurumlar arasi futbol turnuvasi düzenleniyor. Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri tarafindan organize edilen, 25 kurumun katilim sagladigi turnuvanin ilk maçlari oynandi. Yesiltepe Ampute Sahada oynanan ve profesyonel hakemler tarafindan yönetilen maçlar oldukça çekismeleri geçerken, sampiyon olacak takim adina Battalgazi Belediyesi tarafindan depremden zarar görmüs bir köy okuluna ve ögrencilere destek olunacak.

Erdal Doganer anisina düzenlenen futbol turnuvasi kapsaminda maçlari izleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, turnuvadaki amacin kardesligi pekistirmek oldugunu söyledi.

Güder, “Kurumlar arasi turnuvaya Battalgazi Belediyesi olarak ev sahipligi yapiyoruz. 6 Subat depreminde baska canlarimiza yardim ederken meydana gelen deprem sonrasinda enkazda kalarak vefat eden Spor tesisimizde görevli Erdal Doganer adina düzenlemek istedik turnuvamizi. Erdal hocamizin anisina düzenledigimiz turnuvaya 25 kurumdan katildim oldu. Eleme usulü seklinde 55 maç yapilacak. Günde 4 maç oynanacak. Amacimiz depremden sonra kardesligimizi pekistirerek kurumlar arasindaki iletisimi arttirmak. Sampiyon olan takim adina bir okula hediyeler götürecegiz ve destek olacagiz. Kim kazanirsa kazansin dostluk ve kardeslik kazansin. Esas amacimiz da dostlugu ve kardesligi pekistirmek. Erdal Hocamiz adina da düzenlenmis olmak turnuvaya farkli bir anlam katti. Turnuvaya katilan tüm kardeslerime basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA