Uyusturucuyu Otobüste Oturdugu Koltugun Altina Saklayan Sahis Jandarmadan Kaçamadi

Istanbul’dan aldigi uyusturucu maddeyi Kastamonu’ya getirmek isteyen sahis otobüste oturdugu koltugun altina sakladigi uyusturucu madde ile yakalandi.

Uyusturucuyu Otobüste Oturdugu Koltugun Altina Saklayan Sahis Jandarmadan Kaçamadi
Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri, uyusturucu tacirlerine göz açtirmiyor. Edinilen bilgiye göre, yapilan çalismalar neticesinde il merkezinde yasayan E.D. ve G.D. isimli sahislarin evlerinde arama yapan ekipler, 125 gram kubar esrar, saksida yetistirilen 52 kök kenevir bitkisi ve 50 adet tabanca fisegi ele geçirdi. Olayla ilgili 2 sahis da gözaltin alindi.

Pinarbasi ilçesinde de M.K. isimli bir sahsin Istanbul’dan getirecegi kubar esrari piyasaya sürecegi bilgisine ulasan ekipler harekete geçti. Ekipler, sahsin Istanbul’dan Kastamonu’ya gelmek için bildigi otobüste arama yapti. Sahsin otobüste oturdugu koltugun altina gizlenmis vaziyette 103 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili sahis gözaltina alindi.

Cide ilçesinde de yol kontrolü sirasinda süphe üzerine A.Y. ve M.Y. isimli Sahislarin üzerinde arama yapildi. Aramada bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi. Iki sahis da gözaltina alindi.
Kaynak: İHA