Üsküdar Yeni Ögretim Yilina Sehit Mustafa Cambaz Ilkokulu Açilisiyla Basladi

Üsküdar Sehit Mustafa Cambaz Ilkokulu’nun açilisi, yeni ögretim yilinin baslamasiyla yapildi. Yüzlerce ögrencinin ve velilerin katildigi açilista birbirinden renkli görüntüler ortaya çikti. Miniklerin halk oyunlari gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.

Üsküdar Yeni Ögretim Yilina Sehit Mustafa Cambaz Ilkokulu Açilisiyla Basladi
Üsküdar’da Sehit Mustafa Cambaz Ilkokulu’nun açilisi, 2023-2024 yeni ögretim yilinin baslamasi ile yapildi. Açilisa, AK Parti Istanbul Milletvekili Tugba Isik Ercan, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, Üsküdar Ilçe Milli Egitim Müdürü Selim Durmus, yüzlerce veli ve ögrenciler katildi.

Protokol konusmalariyla baslayan açilis, ögrencilerin halk oyunlari gösterileri ile devam etti. Konusmalarin ve gösterilerin ardindan kurdeleme kesimi yapildi. Baskan Türkmen, siniflari gezerek ögrencilere hediye verdi.

Miniklerden halk oyunlari gösterisi

Sehit Mustafa Cambaz Ilkokulu açilisinda 3’üncü siniflardan olusan halk oyunlari gösteri ekibi sahne aldi. Minikler, yöresel oyunlardan olusan gösteriler yapti. Halk oyunlarinin ardindan okulun açilisi gerçeklestirildi.



“Güzel isimli okulumuza kavusmanin heyecanini yasiyoruz”

Açilista konusan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, “Çocuklarimiza kavusuyoruz, uzunca bir yaz tatili ve okullarimiz yeniden açiliyor. Bugün yeniden ders zili çaliyor, çok heyecanliyiz. 2023-2024 egitim ögretim yili basta sevgili çocuklarimiza, ögretmenlerimize, velilerimize, ülkemize ve milletimize hayirli ugurlu olsun diyorum. Ikinci bir heyecanimizda uzun yillar hasret kaldigimiz okulumuza kavusuyoruz. Bu güzel okulumuzun adi çok güzel. Içerisindeki siniflarimiz, katlarimiz çok güzel. Güzel isimli okulumuza kavusmanin heyecanini yasiyoruz. Bu yönüyle de okulumuz hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA